News

Andreea Marin, replici dure despre mariajele ei. Ce a spus prezentatoarea de televiziune despre foștii parteneri

iulia.statie
April 5, 2021 14:36 PM

Andreea Marin a vorbit despre fostele mariaje pe care le-a avut cu Ștefan Bănică Junior și Tuncay Ozturk. Faimoasa prezentatoare de televiziune a decis să discute cu Mădălin Ionescu despre foștii parteneri și a oferit replici dure.

Pe aceeasi temaAndreea Marin, detalii inedite despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin, dezvăluiri despre foștii parteneri

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au divorțat în urmă cu opt ani, iar, pe atunci, vestea venea ca un trăznet pentru fanii ce le apreciau relația. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Violeta. În prezent, prezentatoarea de televiziune formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu și este extrem de fericită alături de noul partener.

Totuși, invitată în emisiunea pe care Mădălin Ionescu o moderează la Metropola TV, Andreea Marin a vorbit despre poveștile de dragoste pe care le-a trăit alături de foștii parteneri. Aceasta a dezvăluit că nu a atras-o deloc faptul că Ștefan Bănică Junior era celebru, pentru că și ea se bucura de propriul succes în carieră.

“Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a spus Andreea Marin la “Mădălin Ionescu Show”.

Mai mult, întrebată dacă artistul a fost un ‚băiat de casă’, Andreea Marin a mărturisit că nu își dorește să expună astfel de detalii și a dezvăluit care este calitatea fostului soț. “N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine.”, a zis prezentatoarea de televiziune.

Andreea Marin, despre al treilea mariaj

După ce se despărțea de tatăl copilului ei, Ștefan Bănică Junior, Andreea Marin își refăcea viața alături de Tuncay Ozturk. Totuși, după aproximativ doi ani și nouă luni de căsnicie, cei doi decideau să își spună adio, iar prezentatoarea de televiziune a vorbit acum și despre mariajul cu fizioterapeutul turc, explicând că relația a fost o mare greșeală.

“A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (cu Ștefan Bănică). Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!”, a spus vedeta, potrivit CANCAN.