News

Andreea Marin se mărită? Ce i-a răspuns lui Cătălin Măruță când a fost întrebată despre căsătorie

Verdict.ro
February 22, 2019 12:44 PM

Andreea Marin se mărită?  Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 32 de ani, consului României în Libia, dar nu vorbeste foarte des despre relația ei. De o vreme încoace se vede că este  fericită peste măsură, si nici nu ar avea de ce să nu fie așa, având în vedere că iubește și este iubită, are o fiică minunată, iar partea profesională îi merge din plin.

Pe aceeasi temaAndreea Marin dezvăluiri emoționante despre relația cu fiica ei, Violeta: „Eu sunt mama și atât..”

Andreea Marin se mărită? Ce i-a răspuns lui Cătălin Măruță când a fost întrebată despre căsătorie

Toata lumea este curioasa daca relatia ei va merge spre alt nivel si se va casatori.  Vedeta a fost invitată pe 21 februarie în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV unde a lamurit totul: „Am zis Andreea, inca Marin, de acord?.. M-am intors la numele tatalui meu si imi place”, a raspuns vedeta. Insa nu exclude varianta de a purta ambele nume, daca se marita a patra oara: „Niciodata sa nu spui niciodata! „

Ce spune vedeta despre a doua sarcina

De ceva timp, cuplul trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Despre al doilea copil, Andreea mărturisește: „M-aş grăbi spre asta, dacă Dumnezeu ar fi de acord. Nu sunt însărcinată, altfel nu aş mai trage atât de tare la sală”, a spus Andreea Marin, potrivit Libertatea.

Andreea Marin, care este total schimbată la început de an, aceasta optând pentru un nou look, a vorbit şi despre felul în care se menţine în formă.

Andreea Marin și iubitul s-au mutat împreună? Cum au fost surprinși cei doi

Andreea a fost surprinsa de Click! la cumpărături alături de iubitul ei, într-un magazin cu produse pentru casă. Pare, așadar, că cei doi ar avea planuri să se mute împreună, motiv pentru care, ajutaţi de o angajată si  au văzut toate produsele necesare pentru baie şi bucătărie.

Când a divorţat de Ştefan Bănică Jr, Andreea a renovat și modernizat interiorul casei sale din Băneasa înainte de a se muta cu noul soţ. La trei ani după cel de-al doilea divorț, Andreea renovează din nou. Sa fie oare un semn că Andreea Marin se mărită?