News

Andreea Marin, suspectă de cancer? „Recuperarea merge bine, am scăpat de .."

Verdict.ro
December 12, 2018 17:38 PM

Andreea Marin s-a operat la coloană în urmă cu mai puțin de o lună. Vedeta TV era îngrijorată de starea sa de sănătate. Andreea a depășit cu bine această perioadă. Operația a decurs foarte bine, iar apoi a urmat recuperarea.

Andreea Marin, suspectă de cancer? „M-a convins să mă operez”

Andreea Marin este foarte preocupată de binele celor din jur și se implică activ în acțiuni umanitare în sfera sănătății. Așa se face că Andreea Marin nu s-a neglijat nici o secundă și a mers rapid la specialist atunci când a observat că ceva este în neregulă. Mărturisește, însă, că a avut emoții în privința biopsiei.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist.

Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit (…) Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc.

A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat Andreea Marin, potrivit Spy News.