Living

Andreea Marin, totul despre vacanța în Bali cu iubitul ei

cristina.floroiu
February 13, 2020 16:05 PM

Andreea Marin a ales să își petreacă vacanța în Bali, care este destinația preferată a vedetelor din România. Vedeta a ales această zonă turistică pentru echilibrul  și frumusețea naturală pe care le prezintă acest loc, însă zâna nu s-a aventurat în zone turistice, ci a căutat zone cât mai nepoluate.

Pe aceeasi temaAndreea Marin și iubitul s-au mutat împreună? Cum au fost surprinși cei doi

Andreea Marin, totul despre vacanța cu iubitul ei

Andreea Marin ne-a povestit despre vacanța în Bali alături de iubitul ei.

Vedeta a luat la pas pădurile din Bali și a descoperit frumusețea pe care natura o are de oferit. „Am descoperit o natură nu ușor accesibilă turiștilor. Îmi place să fac astfel de lucruri, le fac întotdeauna.” ne-a dezvăluit vedeta.

Află mai multe detalii despre vacanța din Bali a Andreei Marin în clipul de mai jos:

Andreea Marin s-a bucurat din plin de  vacanța pe care a avut-o în Indonezia și a împărtășit și cu noi câteva din experiențele ei din frumosul paradis. Fosta prezentatoare TV a ales să viziteze Bali pe motor, reușind astfel să ajungă în aceste locuri încă necunoscute de toată lumea.

“Noi ne-am urcat pe motor și pur și simplu am pornit pe cărări neștiute, netrasate pe hărți turistice. Am luat-o pe munte, am urcat  cât mai mult cu putință până în locul de unde nu mai puteam pătrunde cu motorul, l-am lăsat acolo și am luat-o pe jos” ne-a spus Andreea.

În ceea ce privește o viitoare vacanță, vedeta își dorește să fie într-un loc în care să se simtă apropierea de natură.