Vedete

Andreea Raicu, extrem de senzuală la 44 de ani! S-a pozat într-o rochie mini și decoltată

maria.apostol
November 13, 2021 11:08 AM

Andreea Raicu s-a lăsat fotografiată într-o ipostază senzuală, îmbrăcată cu o rochie mini și un decolteu adânc. A mărturisit că deși nu și-a arătat prea des această latură, se identifică pe deplin cu starea creată de fotografia în care a apărut.

Andreea Raicu s-a lăsat surprinsă într-o ipostază incitantă. Vedeta a publicat recent pe contul ei de Instagram o imagine în care se află într-o ipostază pe care nu o afișează atât de des în mediul online.

Andreea Raicu a pozat extrem de senzuală

Aceasta s-a lăsat fotografiată într-o rochie sexy, de culoare roșie, mulată pe corp, cu finisaje de tip corset, care i-a lăsat decolteul la vedere, dar și picioarele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) 

După cum stiți deja, iubesc provocările. Mi s-a propus o ședința foto care mi-a plăcut mult. Mai ales mood-ul propus, senzual, îndrăzneț, dar intim. Când a fost cazul, chiar și cu un pic de umor.

Dar, cel mai important e că mă recunosc pe mine, așa cum sunt eu, în fotografii. Nu simt că joc teatru. Nu simt că în pielea vreunui personaj – sunt eu, Andreea poate în ipostaze în care nu m-ați mai văzut”, a scris aceasta pe Instagram, în dreptul imaginii în cauză.