News

Andreea Raicu surprinde din nou! Vedeta s-a fotografiat goală, în cadă

nicoleta.ispasescu
January 4, 2019 13:11 PM

Andreea Raicu surprinde din nou. După ce în urmă cu mai bine de o lună a pozat goală, iar imaginile au ajuns în spațiul public, frumoasa vedetă a repetat experiența. Andreea Raicu s-a pozat de această dată goală, în cadă.

La cei 41 de ani, frumoasa vedetă, care are o siluetă de invidiat, a lăsat orice inhibiție și s-a pozat într-un mod intim tocmai pentru a le arăta fanelor sale că trebuie să aibă încredere în ele.

Andreea Raicu surprinde din nou! Vedeta s-a fotografiat goală, în cadă

Andreea Raicu a încins internetul cu ultima fotografie pe care a postat-o pe contul personal de socializare.

Dar scopul vedetei a fost atins pentru că prietenii virtuali au răsplătit-o cu mii de likeuri și, în plus, Andreea Raicu a transmis și un mesaj în acest sens, pentru a-i încuraja și a-i motiva pe oamenii care o urmăresc.

”Am un sfat pentru tine pentru 2019: Începe să te iubești mai mult. Învață să te iubești întâi pe tine, în loc să iubești ideea de a fi iubită de alții. Știu că unul dintre cele mai grele lucruri în viață această este truda de a te accepta, de a te îmbrățișa și de a te iubi cu tot ceea ce nu îți place la tine, cu toate imperfecțiunile tale, dar este singurul mod în care poți trăi o viață liniștită și fericită, fără lupte și drame interioare”, a scris Andreea Raicu pe Instragram.