News

Andreea Raicu surprinde pe toți și postează o fotografie nud

Verdict.ro
May 15, 2021 18:40 PM

Andreea Raicu, ședință foto fără măști! Fosta prezentatoare tv a uimit pe toată lumea cu o imagine în care apare nud. La 43 de ani, Andreea arată ireproșabil, iar oamenii au lăudat-o fără doar și poate. 

Pe aceeasi temaAndreea Raicu a mărturisit cum și-a ales iubitul. „De multe ori inima vrea lucruri pe care mintea nici nu le concepe.”

Andreea Raicu surprinde pe toți și postează o fotografie nud

 

„Din perioada în care eram închiși în casă. Mulțumesc @alexgalmeanu și @iulia.sas, mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominant în această perioadă. Mai avem și altele și mai și. Să le postăm sau…?”, a scris vedeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Andreea Esca a văzut fotografia și a comentat „Like”, în timp ce Mihaela Rădulescu a notat: „Superbă”. Fotografia a strâns peste 21,000 de aprecieri.

La 43 de ani, Andreea Raicu și-a făcut curaj să iasă din zona de confort, exact cum și ea recunoaște. Fără menajamente și fără inhibiții, fostul fotomodel al anilor ’90 a trecut cu brio „testul” nudității. Fosta prezentatoare TV se menține în formă incredibil de bine, iar acest lucru este cât se poate de vizibil.

Reacțiile fanilor au fost diverse, unii au felictat-o, alții i-au cerut explicații.

„Când corpul e artă și nu apare vulgar! Felicitări! (…) Superbă poza, superb mesajul, trebuie să ne iubim corpul. Felicitări pentru atitudine și asumare! (…) Superbă fotografia! Să mai vină!! (…)” „De ce ai posta poze de genul ăsta?”.

De ce a renunțat Andreea Raicu la televiziune

 

Totuși, după mulți ani în acest domeniu, Andreea Raicu avea tot ce își dorea și câștigase celebritatea, însă, aceasta a luat o decizie radicală, părăsind televiziunea pentru a se regăsi.

„Aveam tot ce îmi doream și aveam, cumva, viața la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care dacă le ai ți se garantează o viață fericită. Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfecta, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu.”, a spus aceasta.

„Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva… Am facut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să gășești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”.