News

Actrița Angelica Rivera divorțează de fostul președinte mexican Enrique Pena Nieto

adelina.duinea
February 12, 2019 11:04 AM

Angelica Rivera (49 de ani), cunoscută drept actriță de telenovele și fostă primă doamnă a Mexicului, a anunțat că divorțează de soțul ei, Enrique Pena Nieto (52 de ani). Vestea vine la doar două luni după încheierea mandatului ca președinte al soțului ei, scrie Unica.

Actrița Angelica Rivera divorțează de fostul președinte mexican Enrique Pena Nieto

Ziarele de scandal din Mexic au scris adesea că mariajul actriței cu politicianul ar fi fost unul de fațadă, menit să-i spele lui imaginea publică, înaintea alegerilor prezidențiale din 2012.

Mandatul lui Nieto s-a încheiat pe 1 decembrie 2018, iar câteva zile mai târziu unele ziare scriau deja despre divorț. Într-un mesaj scurt postat pe rețelele sociale, Angelica Rivera spune că s-a dăruit în totalitate rolului de soție și că regretă profund această situație tristă.

Citește și: Melania Trump, primele declarații despre divorț

„Întreaga mea energie se îndreaptă acum către rolul de mamă. Voi încerca să-mi refac viața și cariera profesională”, a mai spus Rivera. Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto nu au avut copii împreună, însă fiecare a avut câte trei copii din căsnicia anterioară.

În prezent, relația lor ar fi una amicală. Fostul președinte a rămas împreună cu copiii săi în Mexic, unde va locui și pe viitor. Angelica Rivera s-a mutat cu copiii ei în SUA.

Actrița a mai fost căsătorită timp de 18 ani cu Jose Alberto Castro, producător și regizor mexican.

Citește și: Șoc în Familia Regală a Marii Britanii! Prințul divorțează