News

Angelina Jolie a povestit despre momentele în care nu s-a simțit puternică

iulia.statie
October 2, 2019 16:05 PM

Angelina este una dintre vedetele ce nu s-a ferit niciodată de fanii săi, vorbind deschis de momentele grele ale sale. Actriței nu i-a fost niciodată teamă de comentariile negative asupra laturii ei vulnerabile, iar acesta este motivul pentru care ea a fost mereu apreciată.

Pe aceeasi temaCopiii Angelinei Jolie au însoțit-o la premiera filmului Maleficent

Angelina Jolie a povestit despre momentele în care nu s-a simțit puternică

Recent, Angelina a vorbit cu cei de la E! News și a dezvăluit că au existat momente în care nu s-a simțit bine în propria persoană. „Au existat momente în care mi-am ascuns trăirile față de public. Nu m-am simțit liberă, ci încolțită. A durat mult timp până când să mă regăsesc.”, a spus Angelina.

„Ultimii ani nu au fost foarte ușori pentru mine și nu m-am simțit puternică.”, a adăugat actrița.

Cu toate acestea, artista nu a dat detalii despre motivele pentru care nu s-a simțit puternică, dar fanii ei speculează cum că ar fi vorba de divorțul dintre aceasta și Brad Pitt și neînțelegerile privind custodia celor șase copii.

Cuplul a semnat actele de divorț în 2016, după 12 ani de căsnicie. Autoritățile au examinat comportamentul lui Brad față de Maddox, fiul cel mare, deoarece tatăl a avut o atitudine agresivă în timpul unui zbor cu acesta. Mai multe surse apropiate au susținut că ar fi fost vorba doar de o neînțelegere.

Copiii celor doi au fost alături de mama lor la premiera filmului Maleficent. Actrița a vorbit despre modul în care copiii ei i-au schimbat viața și de cum o inspiră în fiecare zi.

„Poate că totul se învârte în jurul vârstei de 20 de ani și faptul că îți dorești să te întorci la acea persoană de atunci. Copiii au zece ani. Fiul meu este aproape de acea vârstă și toate lucrurile pe care le iubesc le văd acum în ei și mă ajută pe mine să revin la cine am fost cu adevărat.”, a zis Jolie.

Sursă: Elle