News

Angelina Jolie a spus care este adevăratul motiv pentru care ea și Brad Pitt s-au despărțit

iulia.statie
June 20, 2020 11:22 AM

Angelina Jolie a vorbit deschis despre despărțirea de Brad Pitt și a explicat motivul separării lor într-un nou interviu.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie nu a vrut să se căsătorească cu Brad Pitt!

Cum se simt copiii celor doi după despărțire

Cei doi faimoși actori au început o relație în 2005, după ce au lucrat împreună la filmul Mr. and Mrs. Smith și au decis să se căsătorească în 2014. Doi ani mai târziu, ei se despărțeau, șocând o lume întreagă.

Angelina și Brad sunt părinții a șase copii, Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 12 ani și gemenii Knox și Vivienne, 11 ani, iar, în noul interviu, actrița a fost întrebată cum a reușit să le construiască micuților ei un mediu sănătos după despărțirea de tatăl lor.

„M-am separat pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă. Eu continui să mă axez asupra vindecării lor. Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii văd minciuni despre ei înșiși în mass-media, dar le reamintesc că își cunosc propriul adevăr și propriile minți. De fapt, sunt șase tineri foarte curajoși, foarte puternici. ”, a declarat aceasta pentru publicația Vogue.

Angie și Pitt erau considerați cuplul de aur de la Hollywood, așa că, decizia de a se despărți și a divorța repede nu a picat bine pentru mulți. Aceștia au avut parte de un divorț extrem de mediatizat, ajungând foarte greu la o decizie privind custodia micuților săi. Recent, Jolie a povestit despre suferința prin care a trecut, la 4 ani de la divorț.

„Ani de zile am suferit. Am trăit momente complicate. Nu mai știam de mine, nu mai știam ce mi se întâmplă. Toate amintirile dureroase te fac să realizezi că este un miracol faptul că ești în viață.”, a explicat actrița.

Deși ea dorește să își refacă viața, prioritatea ei este creșterea copiilor săi, învățând din nou să fie fericită alături de ei. „Sunt mai rezistentă ca înainte.”, a adăugat aceasta.