Vedete

Angelina Jolie, acuzații grave la adresa lui Brad Pitt. Actriță susține că fostul soț și-a agresat copiii: “L-a strâns de gât”

Camelia
October 5, 2022 11:53 AM

Angelina Jolie, acuzații grave la adresa lui Brad Pitt. Scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt nu pare să se încheie. Cei doi s-au separat în anul 2016, iar de atunci se luptă prin instanță pentru custodia copiilor lor, dar și pentru vânzarea unei podgorii din sudul Franței.

Actrița îl acuză pe fostul partener că și-a agresat copiii în timpul unui zbor în anul 2016. Conform acuzațiilor aduse de Angelina Jolie împotriva lui Brad Pitt, actrotul și-a fi agresat doi dintre copii în timpul unui zbor. Acest lucru s-a întâmplat în septembrie 2016, la bordul unu avion privat, în timoul unei agresiuni dintre Angelina și Brad.

Angelina Jolie, acuzații grave la adresa lui Brad Pitt

În septembrie 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au avut parte de o ceartă violentă la bordul unui avion privat în timpul unui zbor California – Franța. Cei doi s-au certat, au existat și violențe fizie, iar în timpul conflictului, Brad Pitt și-ar fi agresat copiii, conform acuzațiilor aduse de Angelina Jolie. După acel episod, actrița a cerut divorțul, iar de atunci se luptă prin instanță pentru cuztodia copiilor și pentru vânzarea unei podgorii din sudul Franței.

În documente depuse în instanță, Angelina Jolie povestește cu lux de amănunt ceea ce s-a întâmplat în timpul acelui zbor. Brad Pitt „l-a strâns de gât pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul” şi „a apucat-o pe Jolie de cap şi a scuturat-o” înainte de ”a o împinge în peretele toaletei” unde începuse cearta, potrivit documentelor citate de mai multe media americane, inclusiv The New York Times şi Variety.

Actriță susține că fostul soț și-a agresat copiii

Momentul în care Brad Pitt a deveit agresiv, „unul dintre copii şi-a apărat verbal” mama, relatează Daily Mail. Brad Pitt „s-a repezit apoi spre propriul copil”, conform documentelor, iar actriţa „l-a apucat de la spate pentru a-l opri”. „Copiii au intervenit”, conform documentului. Apoi, actorul „l-a sufocat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul în faţă”. Unii îi „cereau să se oprească”, alţii „plângeau”. După acest episod, ancheta efectuată de autorități nu a dus la o urmărire penală a actorului.

ANGELINA JOLIE, DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE. ACTRIȚA S-A LUPTAT CU GÂNDURILE NEGRE

Totuși, de-a lungul timpului, ea a trecut prin momente foarte grele. Se pare că la vârsta de 26 de ani a suferit o depresie cruntă. Ce a făcut-o să se gândească că nu își mai dorea să trăiască. Totul a escaladat repede, așa că actrița a dezvăluit că avea câteva soluții pentru a-și curma viața. Printre care angajarea unui asasin.

„O să pară nebunie curată, dar a existat un moment în viaţa mea în care voiam să plătesc pe cineva ca să mă omoare.”, a spus Angelina Jolie, citată de CANCAN. Aceasta a avut noroc, căci salvarea a venit chiar de la omul pe care își dorea să îl convingă să o ajute pentru a-și duce planul la capăt.