News

Angelina Jolie, apariție publică alături de copii, după o lungă perioadă de pauză

daniela.untu
March 4, 2020 14:37 PM

Frumoasa actriță, Angelina Jolie, se poate mândri că este o mama foarte atentă la nevoile copiilor ei.

Pe aceeasi tema'Casa inteligentă' este noul concept în trend

Artista și-a făcut apariția în public, la Cirque Du Soliel, alături de cei șase copii, după o lungă perioadă în care s-au ferit de ochii presei.

Copiii s-au bucurat din plin de spectacol, iar la final cele două fiice, Zahana și Vivienne, împreună cu mama lor, Angelia Jolie, s-au pozat cu artiștii de la circ.

 

View this post on Instagram

 

Ok.. I’ve never thought I could meet Angelina Jolie! She came to see the show…What a beautiful soul.. 🦋🤩 #volta #cirquedusoleil #losangeles #angelinajolie

A post shared by Paola Fraschini 🇮🇹 (@paola_fraschini) on

Angelia Jolie și Bread Pitt încearcă cât pot de mult să le ofere copiilor o viață frumoasă și normală ferită de paparazzi, pentru sănătatea și siguranța lor. Totuși, se pare că acum au lăsat loc de mai multe apariții publice, având în vedere că acum toți sunt adolescenți.

Cei mai mici copii al celor doi actori sunt Knox și Vivienne, în vârstă de 11 ani, urmați de Shiloh în vârstă de 14 ani, ei fiind cei trei copii biologici al cuplului. Urmează apoi cei trei adolescenți înfiați: Maddox (18 ani), Pax (16 ani) și Zahara (15 ani).

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut în 2015, pe platourile de filmare ale peliculei ‚Mr. & Mrs. Smith’. Actorul era la vremea aceea căsătorit cu Jennifer Aniston. Toată lumea îi privea ca pe cel mai solid cuplu din industrie, vestea privind divorțul fiind un șoc total pentru oricine.

Din cauza neînțelegerilor privind custodia, ei au găsit o înțelegere temporară abia în 2018, însă nimic permanent până acum. Deși Angie a mai apărut în trecut alături de copiii săi, Brad nu a dorit să se afișeze în public cu aceștia.