News

Angelina Jolie are un nou job: va lucra pentru revista Time

andreea voicu
June 20, 2019 13:00 PM

Angelina Jolie are contracte pe bandă rulantă! Pe lângă faptul că este o actriță și o regizoare de film celebră, fosta soție a lui Brad Pitt a ajuns să lucreze acum pentru revista Time. 

Pe aceeasi temaAngelina Jolie, schimbare de look îndrăzneață pentru un nou rol

Actrița va avea o ‘misiune’ specială. În calitate de trimis special al Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați, cu 18 ani de experiență în cadrul Agenției ONU pentru Refugiați, Jolie va scrie în principal despre ‘conflict și drepturile omului’.

Angelina Jolie are un nou job: va lucra pentru revista Time

De altfel, ea a publicat și primul articol despre criza refugiaților, înainte de Ziua Mondială a Refugiaților, care este sărbătorită pe 20 iunie. 

Anunțul a fost făcut de CEO-ul publicației și șef al ediției, Edward Felsenthal. Editorialul lui Jolie va reflecta fundalul ei vast în munca umanitară globală, concentrându-se în primul rând pe deplasări, conflicte și drepturile omului. 

În primul ei articol publicat în revistă, actrița a subliniat importanța de a ajuta refugiații în mai multe moduri decât ajutorul internațional.

‘În conformitate cu dreptul internațional, nu este o opțiune de a ajuta refugiații, este o obligație. Este posibil să se asigure un control puternic al frontierelor și politici corecte și imigrante umane, respectând totodată responsabilitatea noastră de a ajuta refugiații. Avem nevoie de leadership și de o diplomație eficientă. Trebuie să ne concentrăm pe pace pe termen lung bazată pe justiție, drepturi și responsabilitate pentru a permite refugiaților să se întoarcă acasă’, scrie în articolul lui Angelina Jolie pentru Time Magazine.

De asemenea, Angelina Jolie se întoarce pe marile ecrane în curând. În octombrie, ea va intra din nou în pielea personajului malefic în Maleficent 2: Mistress of Evilalongside, alături de actrițele Elle Fanning și Michelle Pfeiffer. Există, de asemenea, zvonuri că ea este în discuții pentru a deveni un super-erou Marvel, un rol extrem de profitabil, pentru pelicula ‘The Eternals’.

Sursa: harpersbazaar.com