News

Angelina Jolie îl atacă dur pe Brad Pitt! Actrița este pregătită să aducă dovezi de violență domestică împotriva fostului soț

iulia.statie
March 18, 2021 14:58 PM

Angelina Jolie a depus noi documente pentru procesul de divorț cu privire la presupusele incidente de violență domestică în care este implicat fostul ei soț, Brad Pitt. Aceștia s-au separat în 2016 după doi ani de mariaj, dar se pare că nu sunt gata să îngroape securea războiului.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie își explorează sexualitatea după despărțirea de Brad Pitt? Care este adevărul

Angelina Jolie, din nou în război cu Brad Pitt

În documentele depuse vineri, 12 martie, este indicat faptul că atât actrița, în vârstă de 45 de ani, cât și copiii ei sunt dispuși să ofere dovezi împotriva lui Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani. Ba chiar, Angelina Jolie a fost de acord să ofere mărturie, aducând și mărturia copiilor minori, aflăm din documente, potrivit publicației US Magazine.

Atât Jolie, cât și copiii pe care îi are împreună cu Brad Pitt, anume Maddox, în vârstă de 19 ani, Pax, în vârstă de 17 ani, Zahara, în vârstă de 16 ani, Shiloh, în vârstă de 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 12 ani, vor putea vorbi liber în audierile pentru divorț.

În același timp, o sursă apropiată de actor a declarat pentru publicația menționată mai sus că decizia lui Jolie de a depune aceste acte nu reprezintă decât o încercare de a-l răni. „În ultimii patru ani și jumătate anumite dezvăluiri făcute de Angelina ce au fost revizuite și declarate nejustificate.”, a spus sursa.

„Copiii au fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad înainte și ultima decizie reprezintă acel comportament. Aceste dezvăluiri de documente făcute de al patrulea sau al cincelea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad.„, a continuat sursa.

În trecut, Brad Pitt a fost anchetat de abuz după un incident ce a avut loc între el și fiul cel mare, Maddox. La momentul respectiv, autoritățile competente au făcut o anchetă, iar actorul a fost declarat nevinovat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla de această dată între cele două staruri.

Angelina Jolie și Brad Pitt au început să formeze un cuplu după ce s-au cunoscut la filmările peliculei ‚Mr. and Mrs. Smith’ în 2004, dar relația lor nu a avut succes și s-au despărțit în septembrie 2016, după doi ani de mariaj. Deși au fost declarați oficial singuri în 2019, divorțul lor nu a ajuns la final încă.

De ce au divorțat Angelina Jolie și Brad Pitt

În trecut, Angelina Jolie dezvăluia de ce a decis să se despartă de cunoscutul actor. Cei doi au împreună șase micuți, iar lupta pentru custodie a fost aprigă între cele două staruri. De asemenea, motivele citate la divorț au fost diferențele ireconciliabile.

„M-am separat pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă. Eu continui să mă axez asupra vindecării lor. Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii văd minciuni despre ei în mass-media, dar le reamintesc că își cunosc propriul adevăr. De fapt, sunt șase tineri foarte curajoși, foarte puternici. ”, a declarat aceasta pentru publicația Vogue.