Fashion

Angelina Jolie, într-o nouă ținută elegantă

iulia.statie
January 15, 2021 17:15 PM

Chiar dacă noi experimentăm acum temperaturi foarte scăzute, nu înseamnă că așa este peste tot. În loc de a migra spre ținutele negre, ce ne ajută mereu când ne schimbăm ținutele în funcție de anotimp, Angelina Jole a ales o variantă la fel de rafinată.

Pe aceeasi temaCele mai iconice apariții ale artistei Celine Dion

Ce ținută a afișat Angelina Jolie

Bucurându-se de vremea însorită din Los Angeles, actrița ne-a oferit o lecție privind stilul vestimentar pe care trebuie neapărat să o încercăm acasă, până când vom putea să reinterpretăm ținuta în sezonul călduros. Aceasta a purtat o rochie albă, la care a asortat o geantă Dior Montaigne și o pereche de sandale Fendi, încălțăminte de care aproape am uitat că există, ținând cont de temperaturile scăzute din ultimul timp.

La fel ca și la look-urile pe negru, cele all white sunt o alegere extrem de potrivită pentru o tranziție ușoară la garderoba pentru un alt sezon. Ne place și faptul că Angie s-a jucat cu texturile, păstrând în același timp ținuta într-o notă simplistă, rafinată, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani.

Cum putem reinterpreta ținuta actriței

Până când ne vom bucura de aceste piese ușoare, putem reinterpreta ținuta Angelinei Jolie pentru iarnă. Rochia poate fi înlocuită cu un pulover alb, pantaloni din denim în aceeași nuanță și o pereche de cizme lungi, albe și ele, de care ne putem bucura din plin în tot acest sezon.

Cizmele lungi și albe au devenit ușor un must have pentru acest sezon, fiind o pereche de încălțăminte ce ne poate scoate din impas de fiecare dată. De-a lungul anilor, cizmele lungi au devenit preferate în sezonul răcoros pentru faptul că ne ajută să purtăm și piese ușoare, dar și pentru că oferă senzualitate. Un alt motiv de bucurie îl reprezintă faptul că aceste piese se găsesc la prețuri pentru toate buzunarele.