News

Angelina Jolie își explorează sexualitatea după despărțirea de Brad Pitt? Care este adevărul

iulia.statie
December 11, 2020 17:17 PM

După despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie s-a axat foarte mult pe creșterea micuților săi. Pentru că este extrem de faimoasă, un tabloid dezvăluia anul trecut că aceasta s-a iubit cu diferite femei de la separarea de fostul soț, iar Gossip Cop, o publicație ce analizează zvonurile despre vedete, a explicat care este adevărul.

Pe aceeasi temaBrad Pitt a dezvăluit că Bradley Cooper l-a ajutat în lupta sa cu alcoolul

Angelina Jolie vrea o nouă relație?

Anul trecut, publicația NW dezvăluia că Jolie își explorează sexualitate după ce căsnicia ei a ajuns la final. Deși nu este un secret faptul că actrița este bisexuală, potrivit unei surse, ea „s-a bucurat de întâlniri atât cu bărbați, cât și cu femei în ultimul an, dar este siguranță interesată de această nouă lume LGBTQ disponibilă acum.”

De asemenea, sursa a povestit că Angelina a studiat modul în care Kristen Stewart și Miley Cyrus s-au descurcat cu publicul pe când se întâlneau cu femei. „Angelina a avut intenția de a-și ține viața privată, dar uneori, lucrurile nu merg conform planului. Ea a vrut să fie gata în caz că o să fie prinsă cu unul dintre prietenii ei noi. Nu îi pasă de ce crede lumea, îi pasă de copiii ei.”, adăuga aceeași sursă.

Care este adevărul

Publicația a explicat pe atunci că Jolie a vorbit cu Jenny Shimizu, căci se pare că ele ar fi avut o relație scurtă la finalul anilor ’90, pentru a o ajuta să își stabilească întâlniri. Sursa dezvăluia că Shimizu i-ar fi trimis mail-uri cu diferite femei Angelinei pentru a decide dacă vrea să meargă la o întâlnire, actrița dorindu-și să se distreze.

Care este, de fapt, adevărul? Gossip Cop a revizuit articolul și a dezvăluit că povestea nu este adevărată. Dacă Angelina ar fi ieșit la întâlniri cu femei, toată lumea ar fi știut despre acest lucru, dar Jolie nu este interesată de relații nici cu bărbați, nici cu femei, căci este preocupată de creșterea copiilor și de divorțul ei dramatic cu Pitt. De asemenea, o sursă apropiată de actriță le-a dezvăluit celor de la Gossip Cop că povestea a fost inventată.