News

Angelina Jolie nu a vrut să se căsătorească cu Brad Pitt!

iulia.statie
October 3, 2019 12:03 PM

Angelina nu dorește să se mai căsătorească vreodată. De fapt, aceasta nici cu Brad Pitt nu a dorit să aibă parte de un mariaj, însă s-a simțit obligată.

Pe aceeasi temaBrad Pitt a vorbit despre despărţirea de Angelina Jolie! 'Ajunsesem într-un punct critic'

Angelina Jolie nu a vrut să se căsătorească cu Brad Pitt!

„Dacă totul decurgea cum dorea Angelina, ei nu s-ar fi căsătorit niciodată. În schimb, a simțit presiunea din partea lui Brad pentru a se mărita.”, a spus o sursă celor de la Us Weekly.

Se pare că Angelina nu dorește o relație, ci se bucură de singurătate. Jolie și Pitt au format un cuplu pentru aproape 10 ani, înainte să pășească spre altar în 2014. Doi ani mai târziu, cei doi au șocat o lume întreagă atunci când au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, după trei ani de la despărțire, încă mai au de finalizat divorțul.

Divorțul lor s-a devenit a fi unul foarte lung din cauza neînțelegerilor dintre cei doi. Totuși, au 6 copii împreună – Maddox (18 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani), Vivienne și Knox (11 ani).

În primii doi ani de la separare, cei doi au avut o lungă bătălie privind custodia copiilor. Au ajuns la o înțelegere temporară abia în 2018, dar încă nu s-au înțeles pentru a lua o decizie permanentă. În urma înțelegerii lor, Brad primea mai mult timp pe care să îl petreacă cu copiii. Acesta nu a dorit să se afișeze cu ei.

Angelina în schimb este mereu în lumina reflectoarelor alături de aceștia. Chiar la începutul săptâmânii, micuții și-au sprijinit mama la premiera noului ei film, Maleficent: Mistress of Evil. Fotografiile ce îi reprezintă pe Jolie și copiii săi apar destul de des, înfățisându-i în diferite ipostaze.

Jolie a mai fost căsătorită înainte cu Johnny Lee Miller, în 1996, însă mariajul a rezistat doar un an. Pe Brad l-a întâlnit în timp ce filmau pentru Mr. & Mrs. Smith în 2015, în timp ce acesta era casătorit cu Jennifer Aniston. Clar aceasta a avut parte de relații destul de complicate, iar acum dorește doar să se bucure de timpul ei.

Sursă: Hollywood Life