News

Angelina Jolie, schimbare de look pentru un rol! Pentru ce culoare de păr a optat actrița

ioana pana
October 1, 2019 15:20 PM

Faptul că Angelina Jolie este devotată pe deplin rolurilor pe care le joacă nu este un lucru nou, și nici surprinzător. Actrița a întruchipat cu succes multe personaje dificile în filme asemenea „Girl: Interrupted”, „Salt”, „Lara Croft: Tom Raider” și multe altele, iar de fiecare dată a fost nevoită să se transpună atât psihic, cât și fizic în ceea ce reprezenta caracterul pe care îl interpreta.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie are un nou job: va lucra pentru revista Time

Angelina Jolie, schimbare de look pentru un rol! Pentru ce culoare de păr a optat actrița

Iată că acum Jolie este supusă unei alte schimbări de look pentru noul film marca Marvel, intitulat „Eternals”. Actrița a fost surprinsă pe platourile de filmare ale peliculei, iar imaginile au șocat pe toată lumea: Angelina este vopsită blond platinat!

Pentru cei pasionați de benzile desenate Marvel, noul culoare de păr a actriței nu ar trebui să constituie o surpriză. Rolul pe care ea îl joacă, și anume Thena, este o femeie super-erou, cu părul blond.

Angelina Jolie pe platourile de filmare ale filmului „Eternals”, marca Marvel

Această schimbare de look nici măcar nu este cea mai radicală pe care Jolie a suferit-o. Pentru rolul din filmul „Maleficent”, aceasta a trebuit să poarte zilnic pomeți din plastic. În „Girl: Interrupted”, Angelina a avut părul decolorat complet, și un breton scurt, neglijent.