News

Angelina Jolie și Brad Pitt, din nou în război! Ce detalii noi despre divorț s-au aflat

iulia.statie
August 15, 2020 10:45 AM

Avocații lui Brad Pitt s-au opus total încercării Angelinei Jolie de a-l demite pe judecătorul John W. Ouderkirk ce se ocupă de divorțul cuplului.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Angelina Jolie și Brad Pitt încă se luptă pentru custodia copiilor

În documentele legale obținute de publicația People, echipa actorului în vârstă de 56 de ani, o acuză pe vedetă de faptul că încearcă să întârzie procedurile, iar, în cele din urmă, copiii lor vor fi și mai tare răniți.

„Din păcate, cei ce vor fi răniți cei mai mult de mișcarea lui Jolie vor fi copiii părților, ce continuă să fie lipsiți de o soluție finală în privința acestor probleme de custodie.”, se arată în documente.

Mai mult, decizia Angelinei este descrisă ca ‚o tentativă voalată de a întârzia decizia luată asupra problemelor de lungă durată din acest caz’.

Actrița în vârstă de 45 de ani a depus inițial documentele pe 7 august pentru ca judecătorul Ouderkirk să fie eliminat din acest caz. Potrivit publicației menționate, acesta are 10 zile pentru a răspunde la dosarul depus de artistă.

Ce se întâmplă între cei doi

„Din păcate, echipa domnului Pitt a încercat să intervină în răspunsul pe care judecătorul Ouderkirk trebuia să îl dea. Se poate spune că aceasta este o încercare de a influența răspunsul judecătorului. Orice întârziere în această procedură se datorează încercării lor de a crea o excepție specială necunoscută în beneficiul clientului lor.”, a declarat avocata actriței, Samantha Bley DeJean.

Pitt și Jolie, la fel ca orice alt cuplu de vedete, plătesc un judecător privat pentru cazul lor de divorț pentru a păstra mai multe detalii personale și financiare în secret, deși unele proceduri legale trebuie făcute în cadrul procedurii standard.

Cele două staruri, ce au împreună șase copii, Maddox, 19 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani, Knox, 12 ani și Vivienne, 12 ani, se luptă pentru custodie încă din 2016 când s-a dezvăluit că aceștia au decis să se despartă după 10 ani împreună și 2 de mariaj.