News

Angelina Jolie și Brad Pitt fac terapie de familie

iulia.statie
July 9, 2020 12:45 PM

Poate că au trecut patru ani și s-au luptat pentru custodie feroce, dar Angelina Jolie și Brad Pitt au găsit un mod de a se înțelege atunci când vine vorba de creșterea celor șase copii.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie nu a vrut să se căsătorească cu Brad Pitt!

Angelina Jolie și Brad Pitt se înțeleg mult mai bine

„Ei au avut nevoie de ajutor pentru a înțelege toate problemele custodiei și pentru a își da seama de cum poate să fie Brad din nou tată. Cum copiii sunt mai mari acum, aceștia nu se mai confruntă cu problemele de separare de Angie.”, a spus o sursă apropiată de fostul cuplu pentru publicația People.

Jolie și Pitt au șocat pe toată lumea atunci când s-a aflat că divorțează în 2016, după ce aceștia fuseseră considerați pentru multă vreme cuplul de aur de la Hollywood. „Le-a luat mult timp, au făcut multă terapie de familie pentru a ajunge la acest punct. Copiii mai mici se plimbă între casele lor, iar Brad adoră să petreacă cât mai mult timp cu ei. El arată mult mai fericit.”, a continuat aceeași sursă.

Ba chiar, se pare că aceștia au ajuns să aibă o relație mult mai apropiată, pentru că actorul a fost văzut părăsind casa Angelinei Jolie în iunie. Cei doi au împreună șase copii: Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 12 ani.

De ce s-au despărțit Angelina Jolie și Brad Pitt

Ultima întâlnire dintre cei doi este cea mai apropiată încă de la divorț, căci discuțiile au fost mediate în ultimii ani de avocații lor. Recent, Jolie a vorbit despre motivul separării lor, spunând că aceasta a fost decizia corectă pentru binele ei, dar și a familiei sale.

„M-am separat pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă. Eu continui să mă axez asupra vindecării lor. Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii văd minciuni despre ei înșiși în mass-media, dar le reamintesc că își cunosc propriul adevăr și propriile minți. De fapt, sunt șase tineri foarte curajoși, foarte puternici. ”, a povestit Angie.

„Ani de zile am suferit. Am trăit momente complicate. Nu mai știam de mine, nu mai știam ce mi se întâmplă. Toate amintirile dureroase te fac să realizezi că este un miracol faptul că ești în viață.”, a povestit actrița.