News

Angelina Jolie și Brad Pitt nu pot sta departe unul de celălalt! Ce anunț au făcut cei doi

iulia.statie
January 22, 2020 15:48 PM

Despărțirea lui Brad Pitt și Angelina Jolie a fost un adevărat scandal, iar acum, după doi ani, cei doi încă mai au probleme nerezolvate. Totuși, având foarte multe lucruri în comun, ei nu se pot abține din a face proiecte împreună, mai ales de dragul copiilor.

Pe aceeasi temaBrad Pitt şi Jennifer Aniston au petrecut un weekend romantic la Roma

Chiar dacă nu mai formează un cuplu iar averea și-au împărțit-o, aceștia vor lansa împreună un nou brand de șampanie rose, produsă de crama pe care o au împreună, Chateau Miraval. Pentru a deveni proprietari ei au plătit în 2008 aproximativ 67 de milioane de euro pentru acest domeniu, unde se află și un castel cu 35 de camere, în care ei au petrecut multe vacanțe.

Angelina Jolie și Brad Pitt nu pot sta departe unul de celălalt!

Mai mult, nunta lor a avut loc tot acolo. Oricât ar încerca ei să spună că noul brand ține doar de afaceri, ca o asigurare pentru cei șase copii ai lor, se pare că de locul acela îi leagă multe sentimente la care nu sunt pregătiți să renunțe.

Interesant este că acest anunț vine imediat după ce Brad Pitt a fost surprins alături de Jennifer Aniston, iar aceștia păreau foarte apropiați. Cei doi au avut un comportament extrem de cald unul cu celalalt în culisele premiilor SAG, fanii întrebându-se din moment în moment dacă ei se vor împăca.

Recent, Brad a tot fost văzut în compania fostei soții, Jen Aniston. El a participat la petrecerea dată în cinstea zilei ei de naștere, iar la petrecerea ei de Crăciun, acesta a fost unul dintre invitații ce a plecat foarte târziu din reședința vedetei, potrivit Libertatea pentru Femei.