News

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au împăcat! Au petrecut trei ore împreună

nicoleta.ispasescu
February 4, 2019 12:58 PM

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au întâlnit față în față, săptămâna trecută, după doi ani de când au începutul procesul de divorț.

Pe 30 ianuarie, cele două staturi au petrecut trei ore în cabinetul unui avocat din Beverly Hills. Nu este prima oară când cei doi se văd, mai ales că au împreună șase copii și câteva afaceri.

”S-au mai văzut față în față, nu este prima oară. Întâlnirea este parte a procesului de a regla lucrurile privind copiii și divorțul dintre ei”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Angelina Jolie și Brad Pitt, din nou împreună! Au petrecut trei ore unul cu celălalt

Angelina și Brad au împreună șase copii: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (12 ani) și Vivienne și Knox (10 ani).

Cei doi actori celebri au avut o relație romantică timp de șapte ani, înainte de a se căsători în 2014. Doi ani mai târziu, Angelina Jolie a intentat divorț, fără a dezvălui însă motivele. Cuplul a ajuns la un acord în ceea ce privește custodia copiilor, la finalul anului trecut, după mai bine de doi ani de negocieri.

În timp ce mariajul lor s-a încheiat, relația de afaceri dintre ei continuă. Astfel că, în curând, Angelina Jolie și Brad Pitt vor lansa împreună un nou vin rosé, Studio By Miraval.

Se pare că Brad însuși s-a ocupat de crearea noului cupaj și chiar a luat parte la recolta din luna septembrie a anului trecut.

Deși sunt despărțiți, Brad și Angelina nu au nicio intenție să vândă Chateau Miraval, proprietatea pe care o dețin amândoi în Franța, plănuind să o lase moștenire copiilor lor.

”Este o investiție pentru familia lor și pentru copii. Avem planuri pe termen lung și tocmai am lansat un sortiment de rosé cu numele nostru: îmbuteliat de Pitt, Jolie și Perrin”, a declarat Charles Perrin, viticultor la Chateau Miraval.