Vedete

Angelina Jolie și Salma Hayek au ieșit la cumpărături în Roma. Cele două actrițe au fost însoțite de fiicele lor

Camelia
November 7, 2022 11:05 AM

Angelina Jolie și Salma Hayek au ieșit împreună la cumpărături în Roma. Cele două actrițe au luat o pauză de la filmări și s-au relaxat în compania fiicelor lor. Salma joacă în filmul Without Blood care este regizat de Jolie.

Între Angelina Jolie și Salma Hayek a existat întotdeauna o prietenie frumoasă. După ce au petrecut cea mai mare parte a timpului împreună pe platourile de filmare ale producției Eternals, de data aceasta cele două lucrează împreună la un nou proiect.

Angelina Jolie și Salma Hayek au ieșit la cumpărături în Roma

Salma Hayek și Angelina Jolie au fost pozate la fiecare pas de fotografii prezenți. Cele două vedete și-au luat fiicele pentru a petrece mai mult timp împreună. Angelina a fost însoțită de Zahara și de Vivienne Jolie Pitt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Adolescentele au optat pentru ținute casual și au încercat să nu atragă foarte mult atenția asupra lor. Salma a fost văzută alături de fiica sa în vârstă de 14 ani, Valentina Paloma Pinault. Se pare că adolescenta are o relație foarte bună cu fiicele Angelinei.

În timp ce Salma și Jolie sunt ocupate cu proiectul Without Blood, fiicele acestora își petrec vara într-un mod cât se poate de productiv. Acestea au fost pozate recent la un curs de gătit. Deși sunt departe de casă, ele reușesc să-și facă amintiri de neuitat și să se distreze împreună.

Jolie și Hayek nu pot decât să fie mândre de copiii lor. Pentru această ieșire în oraș, Hayek a optat pentru o ținută casual. Vedeta a purtat ochelari de sare pentru a se proteja de lumina puternică și a încercat să treacă neobservată.

Jolie pe de altă parte a fost o adevărată pată de culoare. După ce fotografii au pozat-o pe vedetă deseori în ținute albe, simple, de această dată a ales un costum din două piese într-o nuanță de orange.