General

Angelina Jolie, suprinsă la cumpărături alături de fiica sa, Vivienne

irina.letitia
March 15, 2020 14:16 PM

Angelina Jolie şi fiica sa, Vivienne, au fost surprinse în timpul unei sesiuni de cumpărături, la un supermarket din Los Angeles. Angelina, elegantă ca de obicei, a fost însoţită de Vivienne, în vârstă de 11 ani, la ceea ce pare o aprovizionare de rutină, într-o zi de weekend.

Angelina Jolie, suprinsă la cumpărături alături de fiica sa, Vivienne

Actriţa în vârstă de 44 de ani şi fiica sa, Vivienne, au plecat de la magazin cu două pungi pline cu produse.

Zâmbitoare şi binedispusă, Angelina nu s-a dezis de stilul său elegant nici la cumpărăturile de mâncare. Vedeta a purta o ţinuta discretă,  compusă dintr-o rochie lungă de pânză albă şi un trench clasic bej, alături de o pereche de balerini nude şi o geantă neagră, de la Christian Dior.

Angelina Jolie şi fiica sa Vivienne, la cumpărături, Foto: profimedia
Angelina Jolie şi fiica sa Vivienne, la cumpărături, Foto: profimedia

 

Vivienne, mezina Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, este sora geamănă a lui Knox, iar cei doi s-au născut în 2008, în sudul Franţei. Celebrul cuplu cunoscut şi ca „Brangelina” mai are 4 copii: Zahara, 15 ani,  Shiloh, 13 ani,   Maddox, 18 ani şi  Pax, în vârstă de 16 ani.

Vivienne i-a fost un real ajutor mamei sale în ultima perioadă, care a trecut prin momente grele alături de fiicele sale mai mari.

Intr-un interiviu acordat revistei Time, actriţa a recunoscut că în ultimele două luni, atât Zahara, cât şi Siloh au suferit câte o operaţie. In acest timp, Vivienne şi-a îngrijit surorile, observând îndeaproape comportamentul asistentelor din spital.

Mai multe imagini cu Angelina şi fiica sa, în galeria foto!