News

Angelina Jolie va dona 1 milion de dolari pentru a ajuta în lupta cu foamea

iulia.statie
March 26, 2020 13:38 PM

Angelina Jolie își folosește forțele pentru o cauză bună. Actrița va dona 1 milion de dolari către asociația No Kid Hungry pentru a-i ajuta pe cei ce trăiesc vremuri grele în timpul pandemiei.

Pe aceeasi temaBrad Pitt a vorbit despre despărţirea de Angelina Jolie! 'Ajunsesem într-un punct critic'

Angelina Jolie va dona 1 milion de dolari pentru a ajuta în lupta cu foamea

„În timpul acestei săptămâni, mai mult de un milion de copii nu mai merg la școală din cauza coronavirusului. Mulți dintre aceștia depind de îngrijirea și mâncarea pe care o primesc în instituție, pe lângă cei ce se bazează pe suplimentul de mâncare. No Kid Hungry încearcă să depună eforturi pentru a ajuta cât mai mulți copii.”, a zis Jolie, potrivit E!News.

Așa cum actrița a menționat, organizația își folosește resursele pentru a se asigura că micuții primesc mâncare. Mai mult, Billy Shore, fundatorul Share Our Strength, fundația ce este în spatele organizației alese de Angie, a oferit și el o declarație: „Am auzit povești ce îți frâng inima, dar peste toate acestea, nu vom lăsa nicio barieră să stea între un copil și mâncarea sănătoasă de care are nevoie.”

Angelina nu este singurul star de la Hollywood ce a luat atitudine. Rihanna a donat 5 milioane de dolari pentru lupta împotriva coronavirusului, Arnold Schwarzenegger a dat un 1 milion de dolari către Frontline Responders Fund, iar Ryan Reynolds și Blake Lively s-au asigurat că asociațiile Feeding America și Food Banks Canada vor primi 1 milion de dolari din partea lor.