News

Angelina Jolie vrea să părăsească America, însă Brad Pitt nu o lasă

iulia.statie
November 6, 2019 12:29 PM

Angelina și-a dori să locuiască oriunde altundeva.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie nu a vrut să se căsătorească cu Brad Pitt!

Cel puțin, așa le-a zis actrița celor de la Harper’s Bazaar în interviul său pentru coperta lunii Decembrie. În acel interviu sunt extrem de multe informații despre iubita actriță: de ce a ales să devină un cetățean cambodian, cum era stilul ei în liceu sau la 20 de ani, plus cauzele pentru care ea luptă.

Angelina Jolie vrea să părăsească America, însă Brad Pitt nu o lasă

Cum mulți oameni știu, Jolie a cumpărat o proprietate în Cambodia și a devenit cetățean cambodian. Totuși, actrița nu locuiește acolo. Ba chiar, ea a dezvăluit în interviu că mai multe vietăți locale au luat cu asalt casa ei.

„Ultima oară când am stat acolo, am auzit țipete din cauză ca un prieten a găsit o șopârșă uriașă sub pernă. Clar, animalele sunt acolo mai mult decât sunt eu și simt că aceea este casa lor.”, a zis actrița.

Între timp, totuși, Jolie și cei 5 copii ai săi (cel mai mare fiind plecat cu studiile în Coreea) au rămas în America, deși Angelina ar prefera să locuiască oriunde altundeva. Ea a dezvăluit că cineva o oprește din a face acest lucru, mai exact fostul ei soț, Brad Pitt.

„Aș adora să locuiesc în altă parte și asta voi face atunci când copiii mei vor avea 18 ani. În acest moment sunt obligată să stau unde tatăl lor hotărăște să locuiască.”, a spus aceasta.

Pitt locuiește în Los Angeles, iar Angelina este obligată să rămână și ea acolo pentru moment. Ba chiar, Jolie va trebui să aștepte ceva vreme până se va muta, căci Vivienne și Knox au doar nouă ani.

Dar Jolie nu suferă din acest lucru, căci are multe locuri pe listă de vizitat și locuit temporar.

„Copiii mei trebuie nu doar să învețe despre lume, ci să traiască și să aibă prieteni peste tot pe glob. Anul viitor o să mergem în Africa.”, a spus ea.

Sursă: W Magazine