News

Angelina Jolie vrea să se împace cu Brad Pitt! Actrița nu mai divorțează?

andreea voicu
April 12, 2019 15:20 PM

Încurcate sunt căile dragostei! Angelina Jolie vrea să se împace cu Brad Pitt! Cei doi actori s-au separat în septembrie 2016, după o relație de zeci ani și o căsnicie de doi ani.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii în vârstă de 10 ani, Knox și Vivienne.

Angelina Jolie vrea să se împace cu Brad Pitt! Actrița nu mai divorțează?

Acum, Angelina Jolie pare să fi revenit la sentimente mai bune și îl vrea înapoi pe tatăl copiilor săi, dar Brad Pitt pare de neclintit. Acesta nu se gândește să se împace cu Jolie. Potrivit The Sun, celebra actriță nu vrea să mai divorțeze și face tot posibilul să formeze iar o familie cu Brad Pitt.

”Angelina i-a spus clar lui Brad că vrea să formeze din nou un cuplu. Ar vrea să fie din nou o familie și nu pare capabilă să meargă mai departe”, au declarat surse din apropierea celor doi.

Pe deasupra, Angelina Jolie a prelungit de fiecare dată formalitățile de divorț, însă Brad Pitt e decis să nu se mai împace cu ea.

”De aceea face totul atât de dificil pentru Brad cu fiecare detaliu al divorțului lor. Brad și-a ținut în mod constant gura închisă deoarece nu îi pasă decât de copii. Angelina face totul atât de greu pentru el și prelungește procesul, dar nu va reuși să îl facă să se întoarcă la ea. El își dorește doar să ajungă la o înțelegere. De fapt, acest lucru s-ar fi putut întâmpla în urmă cu un an, dar ea nu vrea să renunțe”, mai notează sursa citată mai sus.