News

Aniversare la Casa Regală: Imagini adorabile cu Prințesa Charlotte care a împlinit 7 ani!

maria.apostol
May 2, 2022 11:49 AM

Prinţesa Charlotte Elizabeth Diana, fiica ducilor de Cambridge şi nepoata reginei Elisabeta a II-a, a împlinit 7 ani! Adorabilă, mica prințesă este una dintre figurile preferate ale britanicilor.

În cele mai noi fotografii, publicate de Palatul Kensington, prinţesa apare zâmbitoare, stând printre clopoţei. Într-una dintre imagini, ea își ține în brațe cățelul, un cocker spaniol pe nume Orla. Prințesa Charlotte este a patra în linia succesorală la tronul britanic, după fratele ei George. Este singura fiică a lui Kate Middleton şi a ducelui de Cambridge, care îl mai au și pe prinţul Louis, în vârstă de 4 ani.

Ducii de Cambridge au adoptat-o pe Orla în 2020, cu puţin timp înainte de moartea câinelui lor anterior, Lupo. Care le-a fost oferit drept cadou de nuntă de fratele ducesei, James Middleton.

Prințesa Charlotte nu va deveni ducesă

Prințesa Charlotte este a patra la rândul său la tron. Ea s-a născut la maternitatea privată Lindo Wing a Spitalului St. Mary’s din Paddington, centrul Londrei, pe 2 mai 2015. Atunci când George se va căsători, el va deveni Duce și va moșteni și titlul tatălui său, Duce de Cambridge, în clipa în care William va prelua tronul.

Cu toate acestea, prințesa, al cărei titlu complet este Înalta Alteță Regală Prințesa Charlotte de Cambridge, va deveni ducesă doar în cazul în care se va mărita cu un duce. Ea nu va primi automat titlul. Deoarece tradiția regală spune că acesta este acordat numai descendenților de sex masculin.

Micuța prințesă poate primi un alt titlu când William va deveni rege. Charlotte ar putea deveni atunci Prințesă regală. În prezent, acesta este titlul purtat de fiica Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Anne. Ea este cea de-a șaptea deținătoare a titlului de Prințesă regală și în prezent este a paisprezecea în linia de succesiune la tronul britanic.