News

Anna Kournikova a născut în secret!

iulia.statie
February 11, 2020 11:53 AM

Anna Kournikova și Enrique Iglesias au devenit din nou părinți! Anna i-a dat naștere celui de-al treilea copilaș în mare secret.

Pe aceeasi temaFiul lui Enrique Iglesias e cel mai mare microbist. Și este extrem de adorabil!

Kournikova și Enrique mai au doi gemeni împreună, Lucy și Nicholas. Julio Iglesias Jr. a confirmat că Anna a născut într-un interviu dat postului de radio ADN.

Întrebat despre zvonurile potrivit cărora el o să devină din nou unchi, acesta a răspuns: „Am devenit deja unchi.”

Anna Kournikova a născut în secret!

Totuși, reporterul, pentru a clarifica că starul nu se referă la ceilalți doi copii, l-a întrebat dacă Anna a dat naștere, iar acesta a răspuns simplu: „Da.”

Pentru a păstra misterul, el nu a vrut să dezvăluie dacă Enrique are un băiețel sau o fată, spunând că este un secret.

„Este un secret. Fratele meu are acum trei copii. Este foarte fericit.”, a dezvăluit acesta.

Cuplul însă nu a făcut încă o declarație, iar despre sarcină s-a aflat atunci când Hola!magazine a publicat câteva fotografii cu aceștia, iar burtica de gravidă era extrem de vizibilă.

Nu ar trebui să ne surprindă faptul că aceștia au ținut totul secret până acum, căci ei au păstrat misterul și în prima sarcină, dezvăluind frumoasa veste la câteva zile după naștere, potrivit Daily Mail.

Artistul a vorbit în trecut despre sentimentele pe care le are acum că este tată, dar și despre cât de minunată este Anna.

„Vreau să facă orice îi face fericiți. Sper să fiu un tată cool și înțelegător.”, a zis el.

Mai mult, de când au devenit părinți, starul și Kournikova, s-au apropiat mai mult. „Este incredibil să o urmăresc cum se comportă ca și mamă. Este incredibil să vezi ce face o mamă și cum se comportă atunci când instinctul preia controlul.”, a spus el.