Vedete

Anna Kournikova a publicat prima imagine cu familia completă, de ziua lui Enerique Iglesias

maria.apostol
May 10, 2022 13:44 PM

Celebrul cuplu trăiește de 20 de ani o frumoasă poveste de dragoste. Anna Kournikova a publicat o poză rară cu întreaga familie, chiar de ziua cântărețului. 

Enrique Iglesias și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar partenera lui, frumoasa Anna Kournikova, a imortalizat unul dintre momentele acelei zile cu o fotografie prin care le arată fanilor ce familie unită sunt și cât de iubit este artistul de cei trei copii.

Fosta sportivă i-a transmis inclusiv un mesaj soțului ei. ”La mulți ani celui mai incredibil tată din lume. Te super iubim”, a scris aceasta în dreptul fotografiei în care apar toți cinci.

De altfel, asta este și prima imagine care surprinde familia completă.

Anna Kournikova și Enrique Iglesias au făcut nunta în secret?

În urmă cu doi ani, fosta tenismenă și-a schimbat numele pe rețeaua de socializare. Mai exact, fosta jucătoare de tenis nu mai este Anna Kournikova, ci Anna Kournikova Iglesias.

Acest detaliu i-a surprins pe fanii fostei sportive, care sunt convinși că Enrique Iglesias și Anna Kournikova și-au unit destinele în mare secret.

De asemenea, și publicația quien.com punctează faptul că acesta ar fi motivul pentru care Anna a făcut schimbarea respectivă în mediul online.

În 2011, cântărețul spaniol uimea pe toată lumea, în timpul unui concert, în Rusia. La vremea respectivă, Enrique Iglesias a prezentat-o pe Anna ca fiind ‘soția’ lui. El a și explicat de ce a folosit acel termen, deși nu erau căsătoriți.

‘Am vrut să fiu dulce pe moment. Sincer, nu am vrut să creez confuzie. Am crezut că e mai simplu pentru public să înțeleagă relația dintre noi. 

Nu am crezut niciodată că o căsătorie poate face diferența. Poate pentru că vin dintr-o familie cu părinți divorțați. Dar chiar nu cred că iubești mai mult pe cineva datorită unei bucăți de hârtie. Iar în zilele noastre nu e tabu să ai copii și să nu fii căsătorit’, mărturisea Enrique Iglesias.