News

Anna Lesko a împlinit 42 de ani! Ce mesaj a transmis vedeta

iulia.statie
January 11, 2021 18:15 PM

Anna Lesko a împlinit superba vârstă de 42 de ani pe 10 ianuarie, iar artista se bucură de un băiețel superb, o siluetă de invidiat și o carieră frumoasă. Fiind una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, cântăreața este admirată de mulți români, iar fiecare apariție a sa este foarte apreciată.

Pe aceeasi temaAnna Lesko, primele declarații despre despărțirea de tatăl băiețelului său

La mulți ani, Anna Lesko!

Pentru a marca ocazia, Anna Lesko a avut o apariție în emisiunea ‚La Măruță’, difuzată la PRO TV, unde a vorbit despre cum se simte la frumoasa vârstă de 42 de ani, iar dezvăluirile făcute de aceasta ar trebui să fie o lecție pentru toată lumea.

”42 de ani este o vârstă excepțională! La 40 am simțit această plenitudine. Domnule, știi când un fruct s-a copt din toate punctele de vedere. Înțelegi? Un fruct copt perfect, miroase senzațional, forma este excepțională, e tocmai bună de reprodus, de desenat, de a te bucura de fructul respectiv. Ei, asta mi-a adus mie vârsta de 40 de ani. Am realizat o sumedenie de lucruri, m-am copt perfect.”, a spus Anna Lesko, citată de tacataca.ro.

Anna Lesko se bucură de un băiețel, Adam, pe care îl are împreună cu fostul ei partener, Adrian Neniță, cunoscut ca și DJ Vinnie. Totuși, vedeta niciodată nu a fost căsătorită, iar multă lume s-a întrebat de ce nu a ajuns cântăreața în fața altarului.

Ce spune Anna Lesko despre căsătorie

„N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă.”, a dezvăluit Anna Lesko pentru Viva!.

„Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel foc. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu. Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici  în viața personală, nici în restul lucrurilor.”, a continuat aceasta.

„Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe. Sunt deschisă către iubire, către noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă. Am mai avut momente când am mai clacat, dar mi-am dat seama că tot la mine sunt soluțiile, că trebuie să mă calmez, să mă reculeg.”, a adăugat artista.