News

Anna Lesko are o rubrică la TV. Unde va apărea vedeta

iulia.statie
March 3, 2021 11:40 AM

Anna Lesko are o carieră spectaculoasă în industria muzicală, iar fanii o urmăresc la fiecare pas. În același timp, ea a cucerit pe toată lumea participând la emisiunea ‘Ferma’, difuzată la PRO TV, unde a demonstrat că este extrem de pasionată de gătit și poate să facă orice preparat.

Pe aceeasi temaTOP 10 cele mai reușite ținute ale vedetelor în rochii lungi!

La ce emisiune va apărea Anna Lesko

Continuând să își expună pasiunea pentru gătit pe social media, aceasta le dezvăluie mereu fanilor fotografii sau videoclip-uri cu ea atunci când prepară diferite bunătățuri. Pentru că nu se dă în lături de la nimic, Anna Lesko a acceptat o nouă provocare și are acum o rubrică la TV.

Vedeta și-a anunțat fanii că o pot vedea în emisiunea ‘Vorbește lumea’, venind în fiecare marți și joi pentru a-și prezenta rubrica de gătit. „Pfaaaaaa, vă vine să credeți că am acceptat provocarea de a fi în platoul emisiunii @vorbeste_lumea_oficial, în fiecare marți și joi cu rubrica mea de gătit?! Sunt tare încântată.”, a scris Anna Lesko pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Pentru că este pasionată de gătit, toată lumea se întreabă cum reușește să se mențină Anna Lesko în formă cu atâtea tentații în jur. Vedeta dezvăluia în trecut care este secretul siluetei sale, povestind că niciodată nu se luptă cu kilogramele în plus.

„Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani.”, spunea Lesko în trecut pentru Viva!.

Secretul siluetei Annei Lesko: cum se menține în formă

În același timp, deși se bucură de un metabolism rapid, Anna Lesko a mărturisit că nu mânâncă carbohidrați în mod excesiv, bucurându-se de paste destul de rar și gătindu-și singură pentru a se menține. Ea se bazează foarte mult pe legume și chiar dacă mai poftește la câte ceva, nu se abate de la stilul ei de viață.

„Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu.”, a spus artista.

„Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform.”, a continuat cântăreața.