News

Anna Wintour, detalii despre cea mai nereușită întâlnire a sa

iulia.statie
February 9, 2020 11:00 AM

Go Ask Anna este o emisiune în care cititorii Vogue au ocazia să îi pună întrebări Annei Wintour, redactorul șef al revistei. Aceasta a discutat deschis cu invitatul emisiunii, Kendall Jenner, oferind amănunte interesante despre cea mai nereușită întâlnire a sa.

Pe aceeasi temaAnna Wintour a împlinit 70 de ani! Cum se îmbracă cel mai longeviv redactor şef Vogue!

„Anna, care a fost cea mai bună și cea mai nereușită întâlnire romantică din viața ta?”, a întrebat-o Kendall Jenner.

Anna Wintour a preferat să înceapă cu amintirile cele mai frumoase, povestind cu drag despre întâlnirile plăcute pe care le petrece cu copiii săi.

Anna Wintour, detalii despre cea mai nereușită întâlnire a sa

„Când vine vorba despre cea mai frumoasă întâlnire a mea, ar trebui să aleg între a merge la teatru cu fiica mea sau a participa la un meci de tenis cu fiul meu.”, a dezvăluit Anna Wintour.

Cât despre întâlnirea sa nereușită, se pare că Anna nu poate să uite ceva ce s-a întâmplat acum 40 de ani. Totuși, nimeni nu s-ar fi așteptat ca celebrul redactor să treacă prin așa ceva!

„Cea mai dezastruoasă întâlnire a fost în anii ’70, când eram interesată de un tânăr scriitor, ce era întotdeauna arestat, mergea la închisoare și primea mereu comentarii negative din partea presei. Tatăl meu, ce a fost redactor al unui ziar, niciodată nu a fost interesat de iubiții mei, însă, m-a întrebat dacă îl poate cunoaște.”, a spus aceasta.

Întâlnirea dintre cei trei a fost, bineînțeles, extrem de inconfortabilă. Mai mult, tatăl Annei i-a propus și câteva lucruri iubitului ei de la vremea aceea.

„Tata i-a spus iubitului meu: Știu că ești interesat de politică. Ți-ai dori să pleci în America și să vorbești despre viitoarele campanii electorale?”, a povestit redactorul șef.

„El a fost uimit și a spus că o să meargă, însă a doua zi a plecat și nu l-am mai văzut vreodată.”, a povestit Anna.