Fashion

Anna Wintour a împlinit 70 de ani! Cum se îmbracă cel mai longeviv redactor şef Vogue!

irina.letitia
November 3, 2019 16:06 PM

Anna Wintour, redactorul şef al revistei Vogue USA, a împlinit, duminică (3 noiembrie), 70 ani! Este unul dintre cele mai importante nume ale modei contemporane, dar şi cel mai longeviv redactor şef al publicaţiei Vogue, ocupând acest post de 31 de ani. Iată cum arată garderoba Annei Wintour, una din cele mai importante voci ale modei actuale!

Anna Wintour a împlinit 70 de ani!

Anna Wintour este un jurnalist cu renume, iar cariera sa în modă a debutat în anii 80. Relaţia de durată cu publicaţia Vogue a început în 1985, atunci când Anna a devenit redactor şef al ediţiei britanice, unde a lucrat timp de 2 ani. Ulterior, ea a acceptat provocarea de a gestiona franciza americană a revistei, iar în 1988 a devenit redactor şef al Vogue USA, funcţie pe care o ocupă şi în prezent.

Anul acesta, Anna a acceptat o nouă provocare a grupului Conde Nast, devenind „Global Content Advisor”.

Anna Wintour 2007
Anna Wintour 2007

 

Anna este o personalitate controversată, fiind subiect al mai multor melodii şi filme. Ea este considerată una dintre cele mai influente femei din modă, iar dacă aţi urmărit filmul „Diavolul se îmbracă de la Prada”, film inspirat de Anna, vă puteţi face o idee despre tipologia redactorului şef.

Dacă ne referim la stil vestimentar, Anna Wintour este încă o dată un exemplu de consecvenţă. Garderoba sa este aproape neschimbată în timp, ea purtând ţinute aproape identice şi în anii 90 şi în 2019.

Rezervată în privinţa tendinţelor – în ceea ce priveşte propriile alegeri – Anna şi-a creat o marcă personală din apariţiile sale.

Anna Wintour 2012
Anna Wintour 2012

Coafura sa este o emblemă în sine, redactorul şef al Vogue având aceeaşi coafură de peste 30 de ani. Tunsoarea bob, cu breton şi culoarea părului fac parte din imaginea sa.

Ochelarii de soare maxi sunt o altă marcă înregistrată a Annei Wintour. Indiferent că se află la interior sau exterior, pe covorul roşu sau pe stradă, Anna renunţa foarte rar la ochelarii săi de soare.

Dacă vei studia cu atenţie imaginile cu Anna, vei remarcă anumite modele de pantofi sau mai degrabă faptul că toţi pantofii săi seamănă între ei! Ei bine, şi aceştia sunt emblematici pentru redactorul şef Vogue. Anna are o reală pasiune pentru saboţii nude de la Manolo Blahnik, pe care îi poartă constant de ani de zile – desigur, nu are o singură pereche, ci probabil zeci de perechi identice.

La capitolul piese vestimentare, Anna este adepta rochiilor extrem de feminine şi a fustelor. Ea nu poartă niciodată pantaloni, ci preferă rochiile şi fustele midi, drepte sau evazate. Anna nu se fereşte de culori, de imprimeuri sau de accesorii opulente (pene, paiete), însă siluetele abordate sunt mereu aceleasi: midi, pe corp.

Ii urăm „La mulţi ani!” Annei Wintour, iar în galeria foto te invităm să admiri câteva dintre ţinutele purtate de ea de-a lungul timpului!