News

Anne Hathaway a născut! Actrița a devenit mămică pentru a doua oară

iulia.statie
December 10, 2019 15:22 PM

Anne Hathaway a adus pe lume cel de-al doilea copil în secret. Până acum, actrița nu a vrut să dea detalii cu privire la frumosul eveniment, deși ea a fost surprinsă alături de micuț la o plimbare.

Pe aceeasi temaCine este soțul lui Anne Hathaway, Adam Shulman?

Anne, 37 de ani, a devenit recent mămică pentru a doua oară. Nu este cunoscut însă sexul noului bebeluș, căci actrița nu a vrut să dezvăluie detaliile, încercând să fie extrem de discretă cu privire la sarcină și la naștere.

Anne Hathaway a născut! Actrița a devenit mămică pentru a doua oară

Hathaway a fost surprinsă de către paparazzi la plimbare, alături de bebelușul ei, soțul, Adam Shulman și fiul lor mai mare, Jonathan, 3 ani, duminică, în Connecticut, Sua.

Ea nu a mai avut nicio apariție publică încă din 10 octombrie, când s-a retras pentru a se pregăti de venirea copilașului.

Pe 24 iulie Anne anunța că este din nou însărcinată pe rețelele ei de socializare. Actrița a postat o fotografie unde i se putea vedea burtica de gravidă, descrierea aleasă fiind: „Nu este pentru film. Glumesc, pentru oricine ce vede acest lucru și se confruntă cu infertilitatea, trebuie să știți că ambele sarcini au fost grele pentru mine. Vă transmit multă dragoste!”

Totuși, actrița și-a expus la câteva evenimente burtica de gravidă. La premiera filmului „Modern Love”, aceasta a apărut într-o creație superbă semnată Oscar De La Renta, ce îi punea în evidență burtica.

Anne Hathaway

 

Hathaway este căsătorită cu Adam Shulman din 2012 și au împreună doi copii.

Cât despre fanii acesteia, sfatul nostru este să nu se îngrijoreze! Anne este hotărâtă să își continue cariera frumoasă, iar în viitor va apărea în filme ca Dark Waters și The Witches.