News

Antonia, adevărul despre operația suferită! Ce a pățit artista

iulia.statie
February 7, 2020 16:11 PM

Fanii au aflat recent că Antonia are câteva probleme de sănătate și a trebuit să își anuleze un concert programat în Constanța.

Pe aceeasi temaAntonia, despre lupta pentru a o aduce pe fiica ei în țară: „Situaţia prin care trec nu este una uşoară”

Totuși, artista a clarificat totul și a postat un mesaj pe un site de socializare în care a clarificat toată situația. Aceasta și-a liniștit fanii printr-un mesaj în care a explicat că a trebui să își facă o intervenție la sâni.

Artista și-a pus silicoane în 2015, la câteva luni după ce Dominic, primul fiu al ei și al lui Alex Velea, s-a născut.

Antonia, adevărul despre operația suferită! Ce a pățit artista

 „Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”, a scris Antonia.

„Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a continuat artista.

În urmă cu o săptămână, fanii au fost șocați să afle că Antonia a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate. Anunțul oficial a fost făcut de către Global Records.

„Din păcate, Antonia nu poate susține concertul programat pe 31 ianuarie la Fratelli Constanța din motive medicale. Artista a trecut de curând printr-o intervenție chirurgicală care necesită repaus pentru 2 săptămâni. Concertul va fi reprogramat pentru o dată care va fi comunicată ulterior.”, a fost declarația oficială a Global Records.

Din dragoste pentru fani, Antonia a dorit să le transmită și ea câteva cuvinte: „Regret că nu mă pot întâlni cu publicul de la Fratelli Constanța pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”