Beauty

Antonia are un fizic de invidiat! Cum se menține artista în formă după trei nașteri

Verdict.ro
February 24, 2019 10:45 AM

Antonia și Alex Velea au un stil de viață cât se poate de sănătos. Oricât de ocupați ar fi, cuplul nu renunță niciodată la orele petrecute înmpreună în sala de sport. Astfel, după trei nașteri, artista are un fizic de invidiat.

Antonia are un fizic de invidiat! Cum se menține artista în formă după trei nașteri

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Antonia a mărturisit că Alex este cel care o motivează.

„El m-a motivat. Văzându-l pe el, am zis că nu am nicio scuză. Mă consider norocoasă și din acest punct de vedere. Alex mă motivează foarte mult. Deci, îți mulțumesc, Alex!”, a declarat Antonia pentru revista VIVA!.

„Nu a trebuit să îi impun. Antonia s-a adaptat din mers. Ea e și un pic mai norocoasă decât mine. Are un metabolism cu arderi mai intense. Ea poate să mănânce dulciuri fără să se îngrașe. La mine, în schimb, nu e posibil. Antonia e sportivă, e partenera mea de antrenament”, a adăugat cântărețul.

Citește și: Antonia așa cum nu ai mai văzut-o! Cum arată cea mai frumoasă femeie din România cu părul scurt

Nu doar fizicul o preocupă, ci și sănătatea pielii. Cum reușește Antonia să aibă întotdeauna tenul perfect

Dacă n-ați ști, probabil n-ați crede că Antonia are trei copii.

 

Antonia (29 de ani) este una dintre cele mai frumoase artiste din România. Artista are, însă, câteva mici secrete cu ajutorul cărora ţine timpul în loc. Vedeta ţine o dietă personalizată şi apelează la medicul estetician pentru tratamente revoluţionare.

„Am mare grijă de felul în care arăt, aşa că am decis să apelez la «Terapia Vampir», să mă las pe mâna specialiştilor şi sunt foarte mulţumită. Am văzut cum doctorii îmi iau sânge din venă, după care îl pun într-o centrifugă care îmi separă sângele bun de cel rău pentru ca pe cel bun să îl pună în faţă.

Toate aceste lucruri mă ajută să îmi refacă textura, îmi dă un refresh şi mă face să simt bine, să am încredere în mine. Am făcut deja două terapii şi o să o fac şi pe următoarea cu siguranţă”, a declarat artista potrivit Click!.