Beauty

Antonia așa cum nu ai mai văzut-o! Cum arată cea mai frumoasă femeie din România cu părul scurt

adelina.duinea
January 17, 2019 12:02 PM

Antonia este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei, nu doar din România, ci din întreaga lume. Artista în vârstă de 29 de ani este extrem de apreciată pentru sinceritatea și naturalețea ei.

Pe aceeasi temaAntonia, despre lupta pentru a o aduce pe fiica ei în țară: „Situaţia prin care trec nu este una uşoară”

Adepta unui look simplu și natural, Antonia rareori experimentează noi coafuri. Așa cum și-a făcut, de altfel, debutul, artista rămâne fidelă părului brunet și lung.

Pentru o ședințele sale foto, însă, Antonia îndrăznește din ce în ce mai mult! Iat-o pe Antonia așa cum nu ai mai văzut-o! Imagini în GALERIA FOTO!

Antonia așa cum nu ai mai văzut-o! Cum arată cea mai frumoasă femeie din România cu părul scurt

Recent, Antonia a suferit o schimbare de look. Ce-i drept, pentru o scurtă perioadă de timp. Cântăreața a optat pentru o perucă brunetă, scurtă și cu breton.

Deși tunsoarea o prinde de minune, suntem singuri că, cel puțin în viitorul apropiat, vedeta nu va renunța la părul ei lung.

De-a lungul timpului, Antonia a ales să-și coloreze părul doar la vârfuri, experimentând cu blondul și chiar movul, însă pentru o perioadă mai scurtă de timp.

Foarte versatilă, artista se lasă adesea purtată de val când vine vorba de coafurile realizare pentru evenimente, videoclipuri sau concerte.

În aceeași zi, Antonia s-a fotografia cu o coafură mult mai neobișnuiă. Vedeta apare într-un filmuleț având un look foarte stylish și extrem de interesant.

Abia așteptăm imaginile! Pentru alte fotografii cu Antonia blondă, cu părul creț sau cu două codițe, nu rata galeria de mai sus!

Antonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape șapte ani alături de artistul Alex Velea. Cuplul are împreună doi băieți, Dominic și Akim, în vârstă de 4 și 2 ani. Artista mai are o fetiță în vârstă de 8 ani cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano.