News

Antonia, declarație de dragoste emoționantă pentru Alex Velea

iulia.statie
February 28, 2020 15:49 PM

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi își declară dragostea de foarte multe ori, arătându-le tuturor cât de apropiați sunt.

Pe aceeasi temaȚi-o mai amintești pe prima soție a lui Alex Velea? Cu ce se ocupă Ana acum

Cântăreața a postat pe instastory un frumos citat de dragoste, unde i-a dat tag și iubitului său.: „Iar când mă prinzi în brațe…atât de strâns, cu nerăbdare simt fluturi în stomac și inima-mi bate mai tare.”

Antonia, declarație de dragoste emoționantă pentru Alex Velea

Mai mult, artista a postat și o fotografie ce îi înfățișează în tandrețuri, fiind vizibil cât de mult se bucură unul de celălalt.

Cei doi mereu sunt văzuți unul în preajma celuilalt, fiind extrem de îndrăgostiți. Aceștia se bucură de o familie superbă, iar viața lor este de vis, însă recent ei au trecut printr-o mare provocare. Alex Velea a lipsit de lângă Antonia, Akim și Dominic timp de două luni, pentru a participa la Asia Express.

Celor doi le-a fost extrem de greu, ținând cont că nu au stat niciodată așa de mult timp despărțiți.

“Nu am mai stat atât de mult despărțiți. Am fost plecat eu în America, atunci când ea era însărcinată. În 2016 am fost plecat din țară, cu o lună înainte de a se naște cel de al doilea fiu al nostru și ne-a fost foarte greu și atunci, doar că atunci aveam în plus telefon și puteam să mai vorbim pe facetime, dar acolo nu aveam ce să fac, nu aveam telefon. Maxim telepatia putea să  funcționeze.”,  ne-a povestit Alex Velea.

Vezi și: prin ce a trecut Antonia după ce Alex Velea a plecat la Asia Express și a lăsat-o singură.