Beauty

Antonia, din nou blondă! Care au fost reacțiile fanilor

nicoleta.ispasescu
March 11, 2019 16:54 PM

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar asta se vede cu ochiul liber. Vedeta este norocoasă să aibă o frumusețe naturală, astfel că nu a apelat până acum la bisturiu, în ceea ce privește trăsăturile feței.

Deși nu este adepta schimbărilor majore de look, cameleonica Antonia reușește întotdeauna să se reinventeze și să se joace mereu cu nuanțele din părul ei.

De câțiva ani încoace Antonia nu și-a mai făcut nicio schimbare în ceea privește părul, ci doar a mai apelat din când în când la peruci.

Acum, însă, artista se gândește să se vopsească din nou blondă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Yes or Ew?

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

Antonia, din nou blondă! Care au fost reacțiile fanilor

Antonia  postat pe contul de Instagram două fotografii, în care apare blondă și le-a cerut fanilor să-și exprime punctul de vedere.

Deși inițial majoritatea au crezut că Antonia și-a făcut o schimbare de look, ulterior fanii și-au dat seama că fotografiile sunt mai vechi.

Cântăreața a fost curioasă să afle părerea acestora și i-a întrebat dacă îi stă mai bine așa, semn că este indecisă.

„Îmi stă bine blondă?”, a scris Antonia, în dreptul fotografiilor mai vechi cu ea, în care avea o nuanță a părului mult mai deschisă, spre blond.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Me BLONDE! Yes or Ew?

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

“Nuuu, îţi stă mai bine brunetă”, “Te rog, nu”, “Da, dar prefer părul brunet”, “Eşti foarte frumoasă, dar mai bine îţi stă cu părul şaten”, sunt doar câteva dintre opiniile fanilor de pe Instagram.