News

Antonia, invitat de onoare la prezentarea Tommy Hilfiger din Shanghai

nicoleta.ispasescu
September 10, 2018 14:45 PM

Cariera Antoniei se află în plină ascensiune, iar ultimul eveniment confirmă acest lucru. Cântăreața a fost invitată la prezentarea Tommy Hilfiger, care a avut loc săptămâna trecută în celebra metropolă, Shanghai.

Pe aceeasi temaAntonia, noua ambasadoare a mașinilor Volvo, în România

Vedeta a împărtășit experiența cu fanii de pe Instagram, postând o poză cu ea și celebrul creator de modă american, Tommy Hilfiger, în cadrul unei întâlniri extrem de importante.

Nu se știe cu exactitate adevăratul motiv pentru care Antonia a fost invitată la acest eveniment, însă aceasta a mărturisit că se simte onorată să-l cunoască pe designerul în vârstă de 67 de ani.

În timp ce creatorul de modă a purtat un costum extrem de elegant, frumoasa româncă a ales ceva mai puțin sofisticat. Ea a îmbrăcat o rochie scurtă, albă cu dungi gri, care avea câțiva nasturi.

“O onoare sa il cunosc pe Tommy Hilfiger!” este mesajul scris de Antonia pe pagina ei oficială de Facebook.

Bucuroși de realizarea Antoniei, fanii au reacționat imediat la postarea cântăreței și i-au lăsat o mulțime de comentarii.

“Uau! Ești pur și simplu minunată!”, “Îmbrăcată decent, îmi place”, “Cred că onoarea e din partea lui! :)… să te cunoasca pe tine!” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii cântăreței.

Antonia și-a dus iubitul în backstage la prezentarea Tommy Hilfiger!

Antonia nu poate sta prea mult departe de iubitul ei, așa că a ales să meargă împreună cu el la prezentarea Tommy Hilfiger, din Shanghai.

Deocamdată, nici Alex Velea și nici Antonia nu au dezvăluit motivul pentru care au fost aleși să participe la acest eveniment, însă cu siguranță colaborarea le va aduce numai beneficii.

Antonia și Alex Velea se iubesc de mai bine de patru ani. Cei doi artişti au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.