News

Antonia, despre lupta pentru a o aduce pe fiica ei în țară: „Situaţia prin care trec nu este una uşoară”

adelina.duinea
February 4, 2019 10:03 AM

În urma speculațiilor care s-au făcut de-alungul timpului despre viața ei personală, Antonia a decis să spună lucrurilor pe nume, scrie Libertatea. Artista s-a declarat revoltată d acuzațiile oamenilor că nu ar vrea să aibă grijă de fetița ei. Maya locuiește în prezent în Italia cu tatăl ei și fostul soț al artistei, Vicenzo Castellano.

„Aşa mă dezamăgeşte lumea, cum cred ei că ştiu absolut tot ce se întâmplă în viaţa mea. Mi se pare atât de ridicol. Nu ai cum.. deci nu ai cum cu ei. Hai să vă spun ceva. Dacă eu mi-am refăcut viaţa alături de un alt om şi am făcut alţi copii, nu înseamnă, nu există să-mi uit fetiţa.

Citește și: Ce mare s-a făcut fiica Antoniei! Maya este incredibil de frumoasă

Mi se pare răutate pură, efectiv răutate pură să spui aşa ceva. Nu există așa ceva. Mi se pare foarte penibil. Mă blochez când văd câtă prostie există. I-am dat viaţa fetiţei mele. Face parte din mine, înţelegeţi? Situaţia prin care trec nu este una uşoară. Voi habar nu aveţi detaliile.”

Antonia, despre lupta pentru a o aduce pe fiica ei în țară: „Situaţia prin care trec nu este una uşoară”

„Despre situaţia asta, nimic nu ştiţi. Nu credeţi că mi-aş dori să fim toţi împreună? Dar momentan nu este posibil. Pentru că dacă era posibil, sută la sută apăream cu toţi copiii. Este foarte penibil. Vă asigur eu că nu ştiţi absolut nimic despre situaţia mea. Nu am nevoie de sfaturi, de comentarii, de nimic. Nimic.

Doar susţinere, atât sau nici măcar susţinere. Nu vă place, nu intraţi să comentaţi. Dar trebuie să comentaţi, că vă simţiţi bine atunci. Că răutatea ce face din oameni.. wow, vai.

Citește și: Antonia, așa cum nu ai mai văzut-o! Cum arată cea mai frumoasă femeie din România cu părul scurt

E prea, e prea.. din poveşti să fie o mamă bună, să aibă o carieră. Să ştiţi că mi s-a spus de mai multe ori că sunt o femeie puternică, e… uite că ăsta e unul dintre momentele în care chiar nu mă simt puternică. Copiii mei mă fac să mă simt puternică. Bărbatul meu mă face să mă simt puternică. Părinţii.. şi familia mea, şi muzica”, a spus Antonia, potrivit Antena Stars.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton și pare că au găsit rețeta succesului. Cei doi se bucură de succes atât în ceea ce privește carierele lor muzicale, cât și în relația de cuplu.