General

Antonia, noua ambasadoare a mașinilor Volvo, în România

nicoleta.ispasescu
June 8, 2018 14:55 PM

Cântăreața Antonia a încheiat un parteneriat pe termen lung cu Volvo, iar seara trecută artistei i-au fost înmânate cheile și a fost numită ambasadoarea Volvo, în România.

Are trei copii minunați, o carieră muzicală de succes, dar nu se oprește aici. Vedeta a mai marcat o lovitură din postura de model, devenind imaginea Volvo, în România. Antonia ne-a declarat că nu se pricepe neapărat la mecanică sau la orice alte specificații ale unei mașini, însă ea își dă cu părerea din punct de vedere vizual.

„Nu mă pricep prea tare cu motoare și așa, dar în ceea ce privește exteriorul… pot  să îmi dau cu părerea. Sunt foarte fericită, sunt mândră și abia aștept să mă plimb cu mașina nouă”.

A condus în America, iar acum învață să își ia permisul și în România. Nu se grăbește să facă acest lucru, mai ales că atunci când are deplasări, ca orice artist care se respectă, are șofer.

„Eu trebuie să-mi iau carnetul în România. Mi-am luat în State la 16 ani, am condus. Aici trebuie să învăț cum să conduc cu schimbătorul, că acolo conduceam mașină automată”.

Deși la vârsta la care conducea ea în America (16 ani) nu putea să atingă cine știe ce viteză mare, iată că Antonia ne-a declarat că a fost, totuși, victima unui accident rutier. Nu conducea ea și nu a pățit nimic grav, însă sperietura a fost destul de mare.

„Da, am fost din păcate. M-am speriat rău de tot. Nu mi s-a întâmplat nimic, mulțumesc lui Dumnezeu, dar, da, sper să nu se mai întâmple”.