News

Antonia se confruntă cu probleme de sănătate! Ce a pățit artista

iulia.statie
January 30, 2020 17:18 PM

Antonia are probleme de sănătate și a trebuit să își anuleze un concert programat în Constanța. Artista a fost supusă unei intervenții chirurgicale din cauza stării sale de sănătate.

Pe aceeasi temaAntonia a vorbit fără inhibiții despre primul bărbat din viața ei

Artista a ajuns la un spital din București, unde a fost operată. Totuși, din dragoste pentru fani, ea a anunțat că nu poate urca pe scenă pe 31 ianuarie în Constanța. Casa de discuri ce o reprezintă pe artistă a făcut oficiale veștile triste.

Cântăreața se află în perioada de recuperare acum, iar timp de două săptămâni nu are voie să facă niciun fel de efort, fiind nevoită să stea la pat.

„Din păcate, Antonia nu poate susține concertul programat pe 31 ianuarie la Fratelli Constanța din motive medicale. Artista a trecut de curând printr-o intervenție chirurgicală care necesită repaus pentru 2 săptămâni. Concertul va fi reprogramat pentru o dată care va fi comunicată ulterior.”, a fost declarația oficială a Global Records.

„Regret că nu mă pot întâlni cu publicul de la Fratelli Constanța pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a declarat artista.

Artista nu a dat mai multe detalii despre problema ei de sănătate.