News

Antonia și Alex Velea nu pot să se căsătorească! Cine le-a dat planurile peste cap

iulia.statie
May 18, 2020 12:14 PM

Antonia și Alex Velea plănuiau să se căsătorească în vara acestui an și se pregăteau și de botezul celor doi micuți ai lor. Totuși, pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap și aceștia au fost nevoiți să anuleze evenimentele, notează impact.ro.

Pe aceeasi temaAntonia, despre cele mai prețioase amintiri ale ei: „După nașterile copiilor, când îi țin în brațe”

Antonia și Alex Velea nu pot să se căsătorească! Cine le-a dat planurile peste cap

Cei doi s-au îndrăgostit încă de când erau implicați în alte căsnicii, însă au decis să renunțe la foștii parteneri și să continue povestea lor superbă de dragoste. Alex Velea a divorțat de fosta soție, iar Antonia s-a despărțit de Vicenzo Castellano, un om de afaceri italian, iar aceasta se luptă de mulți ani să obțină divorțul dar și custodia comună a fiicei lor, Maya.

Alex și Antonia au împreună doi micuți, Domink și Akim, iar veștile bune vin și pentru celebrul cuplu, căci în vara anului trecut, instanța a stabilit că Velea este tatăl băieților și acesta a reușit să îi recunoască în acte.

Cei doi nu și-au botezat până acum micuții, dorind să aștepte până cei doi vor avea numele de familie al tatălui lor. Mai mult, aceștia plănuiau și o nuntă, însă planurile lor au fost date peste cap de pandemie. Problema nu ține de faptul că starea civilă și bisericile s-au închis, ci de faptul că instanțele și-au suspendat activitatea. Ba chiar, problema își are miezul în Italia. Antonia și fostul soț s-au căsătorit acolo, iar fiica lor s-a născut și ea în Italia. Acestea fiind spuse, procesul de divorț se desfășoară acolo, nu în România, după cum scrie publicația menționată mai sus.

În primăvara acestui an instanța urma să se pronunțe cu privire la divorț, însă din cauza pandemiei, Antonia va rămâne căsătorită cu fostul soț până în toamnă.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții.”, a dezvăluit o sursă apropiată de cei doi în exclusivitate pentru impact.ro.