News

Antonia și Alex Velea se pregătesc de nuntă? Ce a declarat artistul

iulia.statie
February 11, 2021 11:25 AM

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de pe scena românească, iar acum, artistul a dezvăluit că ei se gândesc la nuntă.

Pe aceeasi temaMotivul pentru care Antonia şi Andreea Bănică se evită. Ce au divele de împărţit

Antonia și Alex Velea vor să se căsătorească

Alex Velea și Antonia se bucură de doi băieți superbi, Akim și Dominic, dar cei doi nu au putut să se căsătorească până acum pentru că artista nu finalizase divorțul cu fostul soț, Vicenzo Castellano. Totuși, acum așteptarea a luat sfârșit și cei doi sunt liberi să se bucure de o ceremonie frumoasă, însă, din cauza pandemiei, ei nu pot avea petrecerea la care visează.

„O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a spus artistul la Xtra Night Show, potrivit publicației CANCAN.

Și Antonia vorbea în trecut despre o viitoare nuntă, imediat după ce a finalizat divorțul. Artista povestea pe atunci că astfel de evenimente nu pot fi organizate în contextul pandemiei. „Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc.”, a spus artista pentru publicația Click!.

Prin ce au trecut cei doi

.Încă de la începutul pandemiei, toată lumea a trecut prin multe provocări. Artistul a dezvăluit că noul coronavirus nu l-a ocolit nici pe el, însă a avut o formă ușoară, explicând simptomele pe care le-a experimentat. De asemenea, părinții lui, copiii și partenera sa, Antonia, au fost și ei infectați.

„Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit. Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei.”, a spus Alex Velea.