News

Antrenoarea de fitness Kayla Itsines a născut! Ce nume deosebit a ales pentru cea mică

adelina.duinea
April 30, 2019 22:13 PM

Antrenoarea de fitness Kayla Itsines a născut! La sfârșitul săptămânii trecute, tânăra în vârstă de 27 de ani a adus pe lume primul ei copil, o fetiță.

Antrenoarea de fitness Kayla Itsines a născut!

Ce nume deosebit a ales pentru cea mică

În această dimineață, Kayla Itsines și logodnicul ei Tobi Pearce au împărtășit frumoasa veste prietenilor lor virtuali, pe conturile personale de Instagram. Antrenoarea a publicat o adorabilă imagine în care logodnicul ei este surprins îmbrățișându-și fiica. Pentru micuță, cuplul a ales un nume atipic, Arna Leia Pearce.

„? Bine ai venit, Arna Leia Pearce ⁣⁣⁣⁣? Pe tot parcursul nașterii, mi-am fixat privirea în ochii lui Tobi. Îmi șopteam nervos «te rog să fie sănătoasă, te rog să fie ok, te rog să fii ok», iar Tobi îmi răspundea: Te iubesc atât de mult. O să fie sănătoasă. Este ok. Doar respiră.

Citește și: Flavia Mihăşan a ales naşii copilului. Când va naşte vedeta

Amândoi plângeam. S-a întâmplat totul într-o singură secundă. I-am auzit plânsetul, doctorii și asistentele au verficat-o rapid, apoi ne-au adus-o și-au spus «este absolut perfectă».

Uită-te la părul și la obrăjorii ăia. Incredibil!, a spus medicul. Nu pot exprima ce am simțit în acel moment. M-am uitat apoi la Tobi care părea cel mai mândru tată din lume. Cu lacrimi în ochi, m-a sărutat pe frunte și mi-a zis: Este absolut perfectă, te iubesc.”

Citește și: Lily Aldridge a născut! Îngerașul Victoria’s Secret a devenit mamă pentru a doua oară

„Este veselă și liniștită ..”

„Într-adevăr este perfectă! A știut din prima clipă cine suntem și s-a calmat instat. Tobi a intrat în „modul de tătic”⁣⁣⁣⁣ imediat. A trecut de la nouă luni de glume nesfârșite la a nu lăsa pe NIMENI să o schimbe pentru că voia să ajute. Asta m-a făcut să-l iubesc și mai mult.

Tobi o îmbrățișează și adoarme imediat. ? Este veselă și liniștită și își iubește marea familie. ?⁣⁣⁣⁣ Cât despre mine, am sfârșit prin a face cezariană, la recomandarea doctorului. Am fost puțin inflamată, însă după câteva zile mi-am revenit. Nu pot, totuși, ridica nimic în afara micuței Arna.

Citește și: Cum arde Mirela Vaida kg puse în timpul celei de-a treia sarcini

Pentru moment, trebuie să mă odihnesc, să mănânc sănătos, să mă hidratez și voi fi ok! Mă simt atât de BINECUVÂNTATĂ acum. SUNT binecuvântată să îl am pe Tobi și, de fapt, să am întreaga familie alături de mine zi de zi.

Sunt foarte recunoscătoare și medicului și asistentelor minunate care m-au ajutat. Experiența a fost foarte bună pentru mine și sunt mândră că pot spune asta.⁣⁣

Mulțumesc tuturor celor care au fost ATĂT de buni și minunați cu mine!! Suntem foarte înrăgostiți și fericiți. Faptul că am putut-o ține în brațe ne-a făcut cei mai fericiți ? @tobi_pearce”

Felicitări, Kayla!