Anunțul pe care mulți îl așteptau! Brad Pitt a primit custodia comună a copiilor săi cu Angelina Jolie

andreea.voicu
May 27, 2021 13:01 PM

Este anunțul pe care foarte multe persoane îl așteptau cu sufletul la gură! Brad Pitt a primit custodia comună a copiilor săi cu Angelina Jolie, după ce s-au luptat amândoi în instanță.

Potrivit BBC, Brad Pitt a marcat o reușită de data aceasta în „scandalul” cu faimoasa Angelina Jolie. Actorul, în urma unei îndelungate lupte în justiție și prezent în instanțe și săli de judecată, a primit custodia comună a copiilor săi cu Angelina Jolie. În favoarea actoruli a decis judecătorul privat John Ouderkirk, care a fost angajat să supravegheze îndeaproape cazul lor. Pe de altă parte, Angelina a declarat că ar exista ”alte probleme de îngrijorare”, fără să specifice vreun lucru despre custodia comună.

Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt părinţii lui Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani şi gemenii Vivienne şi Knox cu vârsta de 12 ani. Cel mai mare, Maddox, în vârstă de 19 ani, nu este supus deciziei de custodie. Angelina și Brad Pitt au divorțat în anul 2016.

Ce probleme a avut Angelina Jolie

Totuși, de-a lungul timpului, ea a trecut prin momente foarte grele. Se pare că la vârsta de 26 de ani a suferit o depresie cruntă, ce a făcut-o să se gândească că nu își mai dorea să trăiască. Totul a escaladat repede, așa că actrița a dezvăluit că avea câteva soluții pentru a-și curma viața, printre care angajarea unui asasin.

„O să pară nebunie curată, dar a existat un moment în viaţa mea în care voiam să plătesc pe cineva ca să mă omoare”, a spus Angelina Jolie, citată de CANCAN. Aceasta a avut noroc, căci salvarea a venit chiar de la omul pe care își dorea să îl convingă să o ajute pentru a-și duce planul la capăt.

„Persoana pe care am contactat-o mi-a vorbit foarte blând şi mi-a propus să stau o lună şi să reflectez la ceea ce-i propusesem. Şi, după o lună, lucrurile s-au schimbat în viaţa mea şi uite cum am supravieţuit eu şi chestiei ăsteia!”, a adăugat actrița.

Sursă foto: arhivă VERDICT