Fashion

Anya-Taylor Joy a purtat cel mai mare trend al sezonului. În ce ținută a fost văzută actrița

iulia.statie
April 15, 2021 12:44 PM

Stilul actriței Anya-Taylor Joy începe să prindă contur și să fie urmărit în timp ce aceasta începe să fie una dintre cele mai discutate vedete. După ce a cucerit pe toată lumea la Globurile de Aur unde a dus acasă un trofeu pentru performanța ei din ‘The Queen’s Gambit’, aceasta demonstrează că nu își dorește să se oprească aici.

Pe aceeasi temaCare sunt cele mai populare staruri din 2020

Anya-Taylor Joy, într-o nouă ținută elegantă

Cu puțin ajutor din partea stilistului Law Roach, actrița în vârstă de 24 de ani a surprins pe toată lumea la Globurile de Aur atunci când a îmbrăcat o rochie semnată Dior Haute Couture. Pe lângă faptul că look-ul ei a fost cel mai discutat din noaptea cea mare, aceasta acum vine cu o propunere inedită, îmbrăcând chiar cel mai tentant trend al sezonului.

Putem să dăm vina pe serialul ‘Bridgerton’ sau pe tendințele lansate de rețelele de socializare. Deși în show-ul Netflix se face referire la cu totul altă perioadă din punct de vedere stilistic, fanii au asociat ținutele cu piesele tip corset, ceea ce înseamnă că în perioada următoare toată lumea o să abordeze astfel de look-uri extrem de senzuale. Cât despre Anya-Taylor Joy, aceasta s-a decis să meargă spre clasicism.

Ce a propus actrița

Actrița și-a dorit să prezinte o ținută plină de glamour în timp ce filma pentru o nouă campanie Tiffany & Co. în New York. Ținutele all black ne amintesc puțin de stilul fascinant de la Hollywood, iar, de data aceasta, ea a optat pentru o piesă cu un decolteu amplu, ce seamănă cu design-ul corsetelor atât de purtate în ultima vreme de noua generație, o pereche de pantaloni eleganți și pantofi cu toc.

Apoi, aceasta s-a schimbat în alt look la fel, all black, dar mult mai casual. Pe lângă faptul că a încercat să păstreze discreția, ea a purtat și o pereche de botine semnate Nasty Gal, în valoare de 21 de dolari, deci sunt accesibile pentru toată lumea. Rămâne de văzut ce ne va oferi în continuare actrița din punct de vedere stilistic, dar cu siguranță merită urmărită.