Fashion

Anya Taylor-Joy a strălucit la Globurile de Aur! Rochia purtată de vedetă a fost creată în 300 de ore

iulia.statie
March 2, 2021 12:54 PM

Anya Taylor-Joy ne-a captivat la Globurile de Aur, dar aceasta nu a avut rochia perfectă doar într-o zi. Chiar dacă Globurile de Aur au migrat spre mediul online, iar celebritățile au participat din intimitatea casei lor, acestea nu au ratat ocazia de a străluci.

Pe aceeasi temaAmanda Seyfried a purtat bijuterii în valoare de 1 milion de dolari la Globurile de Aur 2021

Anya Taylor-Joy, în Dior la Globurile de Aur

Printre cele mai bine îmbrăcate vedete de la eveniment s-a numărat și Anya Taylor-Joy, ce a purtat o rochie verde smarald semnată Dior. Totuși, lucrurile bune nu se întâmplă într-o singură zi, deci piesa a fost creată în nu mai puțin de 300 de ore.

Când actrița a câștigat premiul pentru ‚Cea mai bună actriță într-o miniserie/lungmetraj TV’, aceasta a apărut pe ecranul uriaș de la Globurile de Aur, iar fanii au putut să admire această creație frumoasă Dior Haute Couture. Pentru un touch plin de glamour, stilistul Law Coach a adăugat și bijuterii de la Tiffany & Co.

Bineînțeles, nu doar la rochie au lucrat trei oameni. Pentru ca Anya Taylor-Joy să surprindă pe toată lumea, aceasta a avut și o capă asortată pentru a prezenta frumusețea de odinioară. Pentru a se potrivi cu touch-ul Old Hollywood, actrița a optat pentru un machiaj cât mai natural și bucle lejere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Maria Grazia Chiuri și piesele Dior. Creatoarea de modă a pus accentul pe creativitate în ultimele luni

Maria Grazia Chiuri surprinde de fiecare dată. Încă de la începutul pandemiei, creatoarea de modă a decis să vină cu diferite colecții, să pună în scenă povești, să aducă în fața clienților cât mai multe piese diafane, feminine și delicate.

Rochia prezentată de Anya Taylor-Joy nu este singura piesă creată de Dior la care s-a muncit foarte mult. Pentru colecția Christian Dior Haute Couture SS21, unde Maria Grazia Chiuri a decis să se inspire din trecutul faimoasei case de modă și să se gândească la plăcerile creatorului de modă Christian Dior, a existat o rochie la care au lucrat șase oameni timp de 800 de ore.

Trebuie să menționăm că piesa este o veritabilă piesă de artă, cusută cu broderie de aur. Se pare că designerul nu își dorește deloc să se oprească aici și se reinventează cu fiecare sezon, întrecând așteptările tuturor.

Cât despre Anya Taylor-Joy, ea a avut o alegere rafinată pentru Globurile de Aur, chiar dacă nu a pășit pe covorul roșu. Se pare că vedetelor le este extrem de dor de evenimente și nu ratează nicio ocazie pentru a prezenta ținute pline de glamour și pentru a-și aduce aminte de normalitatea pe care o știam în trecut.